MENÜ

İsmail Kartal'dan Beşiktaş maçı ve istifa açıklaması

Beşiktaş karşısında sahadan 1-0 mağlup ayrılan İttifak Holding Konyaspor teknik direktörü İsmail Kartal, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam takımdaki durumu hakkında ise "Bir karar almayı düşünecek durumda değilim. Yönetimden bir karar gelirse alınacak her karara saygı duyarım" ifadelerini kullandı

İsmail Kartal'dan Beşiktaş maçı ve istifa açıklaması

Beşiktaş karşısında sahadan 1-0 mağlup ayrılan İttifak Holding Konyaspor teknik direktörü İsmail Kartal, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu

Haberin Devamı

İsmail Kartal, "Maça dengeli başladık. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra oyunun kontrolünü ele aldık ama sonrasında Beşiktaş yine oyunu dengeledi. Beşiktaş 10 kişi kalmasına rağmen bu maçı daha çok istedi. Ortaya bir irade koydu"

"Bir karar almayı düşünecek durumda değilim. Yönetimden bir karar gelirse alınacak her karara saygı duyarım" ifadelerini kullandı.

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, basın toplantısında da açıklamalarda bulundu.

Maçın dengeli başladığını belirten İsmail Kartal, "Beşiktaş 10 kişi kalana kadar maç ortadaydı. Oyunun kontrolünü ele aldık. Çok fazla bir şey üretemedik. İlk yarının sonuna doğru da kontrol Beşiktaş'a geçti. İkinci yarıdaki değişikliklerle dengeledik. Önden baskı kurmaya çalıştık. Beşiktaş 10 kişi kalmasına rağmen daha çok istedi, daha çok mücadele etti. Beşiktaş 10 kişi de kalsa kaliteli takım. Kaybettik, çok konuşacak bir şey yok. Onlar hak etti. Tebrik ediyorum. Bizde de bazı oyuncularımız istedi. 10 kişi kalan takıma karşı, 'Nasıl olsa 10 kişiler' rehavetine kapıldık ve kaybettik. Beşiktaş'a başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ