SON DAKİKA: İskoçya, EURO 2024 kadrosunu açıkladı!

Kulüp futbolunda sezonun sona ermesine kısa bir süre kala gözler, EURO 2024'e çevrildi. Turnuvaya katılacak takımlar birer birer kadrolarını açıklıyor. İskoçya Millî Takımı da 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosunu resmen duyurdu. İşte detaylar...

SON DAKİKA: İskoçya, EURO 2024 kadrosunu açıkladı!

EURO 2024 Elemeleri'nde A Grubu'nda İspanya, Norveç, Gürcistan ve Güney Kıbrıs ile mücadele eden İskoçya, grubu 17 puanla ikinci sırada tamamlayarak Almanya'da haziran ayında düzenlenecek turnuva için yerini ayırtmayı başarmıştı. Son yıllarda yükselişte olan İskoçya, EURO 2024 kadrosunu da açıkladı.

Haberin Devamı

İskoçya'nın EURO 2024 kadrosunda kimler var?

Sosyal medya hesaplarından eğlenceli bir video ile duyurulan kadroda şu isimler yer aldı:

Kaleciler: Zander Clark, Craig Gordon, Liam Kelly.

Savunmacılar: Liam Cooper, Grant Hanley, Jack Hendrey, Ross McCorie, Scott McKenna, Ryan Porteous, Anthony Ralston, Andy Robertson, John Suttar, Greg Taylor, Kieran Tierney, 

Orta sahalar: Stuart Armstrong, Ryan Christie, Billy Gilmour, Ryan Jack, John McGinn, Callum McGregor, Kenny Mclean, Scott McTominay.

Hücumcular: Che Adams, Ben Doak, Lyndon Dykes, James Forrest, Lawrence Shankland.

İskoçya'nın EURO 2024'teki rakipleri kimler?

Kadrosunu açıklayan İskoçya Millî Takımı, turnuvada A Grubu'nda ev sahibi Almanya, İsviçre ve Macaristan ile karşılaşacak. Steve Clarke'ın öğrencileri 14 Haziran'da EURP 2024'ün açılış mücadelesinde Almanya ile oynayacak. İskoçlar ikinci haftada İsviçre, son haftada ise Macaristan ile kozlarını paylaşacak.

YORUM YAZ