MENÜ

Isimat Mirim kimdir, kaç yaşında? Beşiktaş'a geleceğini açıkladı

Nicolas Isimat Mirin Beşiktaş ile görüştüğünü açıkladı. PSV Eindhoven forması giyen Fransız futbolcunun bu açıklamalarının ardından siyah-beyazlı takımımın taraftarları Isimat Mirim ismini araştırmaya başladı. Peki, Isimat Mirim kimdir, kaç yaşında? Detaylar ve oyuncu ile ilgili bilinmeyenler fanatik.com.tr'de...

Isimat Mirim kimdir, kaç yaşında? Beşiktaş'a geleceğini açıkladı

PSV Eindhoven'ın Fransız defans oyuncusu Nicolas Isimat Mirin'den flaş Beşiktaş açıklaması geldi. 187 boyundaki stoper Beşiktaş ile görüşmelerin devam ettiğini ve anlaşmaya yakın olduğunu söyledi. Fransız futbolcunun Beşiktaş ile ilgili açıklamalarından sonra siyah-beyazlı taraftarlar bu oyuncu ile ilgili bilgiler araştırmaya başladı. İşte Nicolas Isimat Mirin kimdir? Sorusunun cevabı ve detaylar...

Haberin Devamı

Isimat Mirim kimdir?

15 Kasım 1991 Meudon doğumlu olan Isimat Mirim 1.87 boyunda ve stoper mevkisinde forma giyiyor. Futbola Clairef. Jgd. kulübünde başlayan Mirim'in bir sonraki durağı Rennes oldu. Rendenden Valencienne ordan Valinciennes'e geçen Mirim ilk büyük transferini buradan 4 milyon Euro karşılığında Monaco'ya giderek yaptı.

Monaco'da 1 sezonda 6 maça çıkan 26 yaşındaki savunmacı ardından PSV Eindhoven'a kiralandı. PSV Eindhoven 1 sezon sonra oyuncuyu 2.4 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı.

Son 4 sezondur PSV Eindhoven forması giyen Mirim 120 maça çıktı 5 gol atma başarısı gösterdi. 26 yaşındaki futbolcu Fransa Milli Takım'ın alt yaş gruplarında da aforma giydi.

YORUM YAZ