MENÜ

İrfan Can Kahveci Galatasaray'a... Taylan Antalyalı ve Oğulcan Çağlayan sinyali verdi

Galatasaraylı futbolcular Taylan Antalyalı ve Oğulcan Çağlayan'ın Gençlerbirliği maçında yaptıkları gol sevinci gözlerden kaçmadı. Galatasaray'ın transfer etmek istediği, Fatih Terim'in istiyoruz dediği İrfan Can Kahveci'nin gol sevincini yapan Taylan Antalyalı-Oğulcan Çağlayan ikilisinin bu hareketi transferin bitmek üzere olduğu şeklinde yorumlandı.

İrfan Can Kahveci Galatasaray'a... Taylan Antalyalı ve Oğulcan Çağlayan sinyali verdi

Süper Lig’in 18. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği’ni 6-0 yenen Galatasaray, ligde 2 maçlık aradan sonra galibiyetle tanıştı. Galatasaray’ın gollerini Diagne, Belhanda (3), Oğulcan ve Babel kaydetti. Oğulcan Çağlayan'ın golü sonrası Taylan Antalyalı ile birlikte yaşadığı sevinç ise geceye damga vuran anlardan biri olarak dikkat çekti. İkili, Galatasaray'ın transfer etmek istediği, yakın arkadaşları İrfan Can Kahveci'nin gol sevinci ile büyük mutluluk yaşadı.

Haberin Devamı

Karşılaşma sonrası her iki futbolcu da sosyal medya hesaplarından Gençlerbirliği maçındaki gol sevinçlerini paylaşırken bu durum İrfan Can'ın Galatasaray'a transfer olmak üzere olması ile ilgili yorumlandı.

İrfan Can Kahveci Galatasaraya... Taylan Antalyalı ve Oğulcan Çağlayan sinyali verdi

İrfan Can Kahveci Galatasaraya... Taylan Antalyalı ve Oğulcan Çağlayan sinyali verdi

İki kulüp arasındaki görüşmelerin, bir anlaşma zemini üzerinde devam ettiği ve transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu gelen haberler arasında. Fatih Terim'in planlarında önemli bir yer tutan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu aynı zamanda Taylan Antalyalı ve Oğulcan Çağlayan çok yakın arkadaş...

Taylan Antalyalı'nın İrfan Can Kahveci paylaşımı taraftarını heyecanlandırmıştı

Geçtiğimiz günlerde doğum günü kutlanan Taylan Antalyalı, Instagram hesabında Yasin Becek isimli bir kullanıcının "Buluşmaya az kaldı" şeklindeki paylaşımına hikayesinde yer vermiş ve Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırmıştı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ