MENÜ

İrfan Can Eğribayat Kasımpaşa'ya transfer oluyor

Son dakika transfer haberi...Göztepe'de taraftarlarla girdiği tartışma sonucu kadro dışı bırakılan kaleci İrfan Can Eğribayat'ın yeni sezonda forma giyeceği takım belli oldu.

İrfan Can Eğribayat Kasımpaşa'ya transfer oluyor

Göztepe'nin 23 yaşındaki genç file bekçisi İrfan Can Eğribayat, Süper Lig'in 30. haftasında taraftarlarla girdiği tartışma sonrasında yönetim tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Haberin Devamı

Halil Akbunar ve İrfan Can da satılacak

5 yıl aradan sonra Süper Lig'e veda eden İzmir ekibinde birçok yıldız oyuncuyla yollar ayrılırken, Halil Akbunar ve İrfan Can Eğribayat'ın da gelir elde edilerek takımdan gönderilmesi bekleniyor.

Transferde adı Galatasaray ile anılmıştı

Kadro dışı bırakılmasının ardından yaklaşık 2 ay forma giymeyen kaleci İrfan Can Eğribayat'ın yeni adresi de belli olmak üzere... Transferde adı başta Galatasaray olmak üzere birçok kulüple anılan genç file bekçisine sürpriz bir talip çıktı.

Kasımpaşa'ya sıcak bakıyor

İstanbul'da yaşamaya sıcak bakan İrfan Can'ın Kasımpaşa'ya olumlu yaklaştığı kaydedildi. Önümüzdeki sezon Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan sarı-kırmızılı takım da İrfan Can'dan iyi bir bonservis bedeli elde etme amacında. Göztepe ile bu sezon ligde 30 maçta 50 gol yiyen İrfan Can Eğribayat'ın Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 2 milyon 800 bin euro.

Haberin Devamı

Sezonu 19 Mart'ta kapattı

19 Mart'ta oynanan ve Göztepe'nin 2-0'lık malubiyetiyle sonuçlanan karşılaşmada Göztepeli futbolseverlerle ağız dalaşına girdiği gerekçesiyle 22 Mart'ta kadro dışı bırakılan genç kaleci, o gün bu gündür forma yüzü göremedi. Bu kararın ardından ayrılık kararı alan İrfan Can, "Göz-Göz"ün küme düşmesiyle birlikte transferi için harekete geçti.

YORUM YAZ