MENÜ

İpler koptu

Beşiktaşlılar İnönü'ye takımlarını galibiyete taşımak için gelmişti. Uzun süre de bunun için bağırdılar, görevlerini yaptılar. Ancak Wolfsburg'un 2. golü Siyah-Beyazlılar'ı çılgına çevirdi. 'İstifa' seslerine küfürlü sloganlar da eşlik etti...

İpler koptu

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı kader maçında, İnönü Stadı yine tanıdık görüntülere sahne oldu. Kale arkaları hariç tamamen dolan stadın numaralı tribün bölümünde taraftarlar birbirlerine girdi. Olaylar ilk yarı boyunca devam etti. İkinci gol sonrası oklarını yönetime çeviren Siyah-Beyazlı tribünler, ‘Yeter Yıldırım Demirören yeter’, ‘Başkan olsana, başkan olsana, Gaziantep’e başkan olsana’, ‘Yönetim, yönetim, Beşiktaş’ı mahvettin’ diye tempo tuttular. Son 5 dakikada ise kendi oyuncularını ıslıkladılar, küfürlü tezahüratlarla protokol tribününü hedef aldılar.

Pankarta yine izin yok
Bu arada Beşiktaş’ta anarşinin ‘A’sını temsil eden pankartlar, UEFA’nın kararı doğrultusunda yine stada alınmadı. İnönü’de oynanan Manchester United maçında da taraftarlar ilk kez bu durumla karşı karşıya gelmişlerdi. Bu arada karşılaşmayı 100 kadar Wolfsburg taraftarı da kendilerine ayrılan eski açık tribündeki yerlerinden izledi. Maç öncesi stat dışında Beşiktaş ile Wolfsburg taraftarları birlikte fotoğraf çektirip dostluk örneği gösterdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ