MENÜ

İpek Fatma Çevik, Digital Canonical Sergisiyle Nişantaşı Pinelo Art Galeri'de sanatseverlerle buluşuyor!

Iğdır Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Doktora Öğretim Üyesi İpek Fatma Çevik, ikinci kişisel sergisi olan Digital Canonical ile sanatseverlerle buluşuyor.

Corona virüs salgını yaşamın birçok alanını etkilediği kadar sanat dünyasını da yakından etkiledi. Iğdır Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Doktora Öğretim Üyesi İpek Fatma Çevik, salgın sonrası kişisel sergisiyle sanatseverlerle tekrar buluşuyor.

Haberin Devamı

15 Haziran'a kadar sürecek sergiye tüm sanatseverleri davet eden İpek Fatma Çevik, ‘İkinci kişisel sergim. Nişantaşı Pinelo Art Galeri’de. Sanat tarihinde hareket, kuram, kavram ve yöntemde saygınlık kabul edilmiş olan 19 adet kanonik eserin sayısal ortamda güzeli arama yöntemi yolculuğuna sizi 15 Haziran’a kadar bekliyorum, davet ediyorum.’ dedi.

Pinelo Art Galeri Yöneticisi Cem Üstüner ise ‘Pandemi dönemi boyunca yaklaşık 3 aydır maalesef sanattan uzak kaldık. Dünden itibaren İpek Çevik Digital Canonical sergisiyle beraber sanatseverlere merhaba dedik. Sanattan uzak kaldığımız bu dönemde karanlık günler geride bırakıldı. Şimdi hocamızın renkli resimleriyle sanata tekrar merhaba dedik. İpek Çevik Digital Canonical Sergimiz 15 Haziran’a kadar devam edecektir. Sadece bulunduğumuz süreç içerisinde ziyaretçilerimizi randevuyla kabul edebileceğiz.’ sözlerini kaydetti.

YORUM YAZ