MENÜ

Inter'de Conte - Martinez tartışması boks ringine taşındı!

İtalya Serie A’yı zirvede tamamlayan Inter’in dün gerçekleşen idmanında eğlenceli anlar ortaya çıktı. Son oynanan Roma karşılaşmasında oyundan alınmasına sinirlenerek teknik direktör Antonio Conte’yle sert bir şekilde tartışan Lautaro Martinez, çözümü boks ringinde buldu! Takım arkadaşlarının idman sahasına kurduğu boks ringinde hocasıyla karşı karşıya gelen Martinez - Conte şakalaşması eğlenceli anları ortaya çıkardı.

İtalya Birinci Ligi Serie A’da mutlu sona ulaşarak zafer sarhoşluğunun tadını çıkartan Inter’de, bu hafta oynanan Roma karşılaşmasında tatsız bir olay yaşanmıştı. Oyundan alınmasına sinirlenen takımın golcüsü Lautaro Martinez, teknik direktörü Antonio Conte’ye sert tepki gösterince ikili arasında tartışma yaşanmıştı.

Haberin Devamı

Son gerçekleşen Inter idmanında ise olay tatlıya bağlandı ve ikili şakalaştı. Conte ve Lautaro Martinez için idman sahasında hazırlanan boks ringinde iki isim eldivenleri eline geçirerek karşı karşıya gelip şakalaştı. O neşeli anlar sosyal medyaya damga vurdu.

Boks karşılaşmasının sunuculuğunu ise takımın bir diğer yıldızı Romelu Lukaku üstlendi.

YORUM YAZ