MENÜ

Yine şov yaptı! İtalya’da Hakan Çalhanoğlu rüzgarı

Inter, İtalya Serie A’da Udinese’yi farklı mağlup ederek Juventus’tan liderliği geri almayı başardı. Mücadelede Hakan Çalhanoğlu rüzgarı esti.

Yine şov yaptı! İtalya’da Hakan Çalhanoğlu rüzgarı

İtalya Serie A’nın 15. hafta mücadelesinde Inter, evinde Udinese ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 4-0 gibi farklı bir skorla geçen Simone Inzaghi’nin öğrencileri, Juventus’tan zirveyi geri almayı başardı.

Haberin Devamı

Juventus’un zirve keyfi kısa sürdü

Avrupa’dan men edildiği için bu sezon sadece İtalya Serie A’da mücadele eden Juventus, kadronun geçen sezona göre zayıflamış olmasına rağmen sergilediği performansla herkesi şaşırttı. Massimiliano Allegri’nin ekibi, şu ana kadar sadece Sassuolo deplasmanında 4-2 kaybetti ve bu maç dışında mağlubiyet almadı. Juve, Serie A’nın 15: haftasının açılış mücadelesinde evinde Napoli’yi 1-0 yenerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmuştu. Ancak bu keyif yalnızca bir gün sürdü ve Inter, Udinese’yi mağlup ederek zirveyi geri aldı.

Yine şov yaptı İtalya’da Hakan Çalhanoğlu rüzgarı

Hakan Çalhanoğlu yıldızlaştı

Inter’in evinde Udinese’yi 4-0 mağlup ettiği karşılaşmada Hakan Çalhanoğlu adeta gövde gösterisi yaptı. A Millî Takım’ın yıldızı, 37. dakikada penaltıyı gole çevirerek Inter’i öne geçirdi.

Haberin Devamı

İkinci golde de katkısı büyük

Inter, 42. dakikada farkı ikiye çıkarırken golde yine Hakan Çalhanoğlu’nun imzası vardı. Ceza sahası yayı üzerinde topu kontrol eden Çalhanoğlu, solundaki Dimarco’ya pasını aktardı. Sert şutlarıyla tanınan Dimarco da sol ayağıyla gelişine vurarak ağları havalandırdı. Inter’in diğer golleri ise Thuram ve Lautaro Martinez’den geldi.

Yine şov yaptı İtalya’da Hakan Çalhanoğlu rüzgarı

YORUM YAZ