MENÜ

Serie A devi Inter'den fırsat transferi! Thuram'ı bedavaya kaptı

Serie A devi Inter, birçok Avrupa devini peşinden koşturan Marcus Thuram transferini resmen açıklarken yaz transfer dönemine de hızlı bir giriş yapmış oldu.

Serie A devi Inter'den fırsat transferi! Thuram'ı bedavaya kaptı

Serie A devi Inter, birçok Avrupa devini peşinden koşturan Marcus Thuram transferini resmen açıklarken yaz transfer dönemine de hızlı bir giriş yapmış oldu. Inter'den yapılan açıklamada, oyuncuya 'Hoş geldin!' denilirken bu transfere yönelik övgü dolu ifadeler kullanıldı. 

Haberin Devamı

Serie A ekibi, Thuram'ın hızından ve babası Lilian Thuram'a olan düşkünlüğünden bahsederken judo sporunu da sevdiğine değindi. Birçok Avrupa devinin listesinde yer alan Thuram, Inter'le sözleşme imzaladı.  Borussia Mönchengladbach ile sözleşmesi sona eren Marcus Thuram, İtalya'n devi İnter'in kadrosuna dahil oldu.

Serie A devi Interden fırsat transferi Thuramı bedavaya kaptı

4 sezon oynadı!

Borussia Mönchengladbach ile 4 sezon Bundesliga'da mücadele veren Thuram, 134 maçta 44 gol attı, 29 asist yaptı. Edin Dzeko boşalan yere Marcus Thuram ile doldurmak isteyen İnter, Serie A'da bu sezon şampiyonluğu hedefliyor.

25 yaşındaki yıldız forvetin, bedelsiz olarak İnter'e imza atması eski taraftarlarını kızdırsa da beklenen transfer nihayet gerçekleşti. Inter, piyasa değeri 32 milyon Euro olan yıldızı bedavaya kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Serie A devi Interden fırsat transferi Thuramı bedavaya kaptı

 

YORUM YAZ