MENÜ

Milan'dan Hakan Çalhanoğlu için 'ihanet' sözleri!

Milan'ın eski yöneticisi Massimiliano Mirabelli, Hakan Çalhanoğlu'nun Milan'dan Inter'e transfer sürecinde bilinmeyenleri anlattı. İşte detaylar...

Milan'dan Hakan Çalhanoğlu için 'ihanet' sözleri!

2021 yılında Milan'dan Inter'e transfer olan Hakan Çalhanoğlu'nun bu imzası büyük ses getirmişti. Milan'ın ezeli rakibine imza atan Çalhanoğlu, o günden bu yana mavi-siyahlı kulübün anahtar oyuncularından biri oldu. Milan taraftarları Hakan Çalhanoğlu'nun gidişine öfkelense de aslında kulübün, Hakan'ı takımda tutmak için çaba sarf etmediği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

"İHANET ETTİĞİ ANLAMINA GELMEZ"

İtalya Serie A ekibi Milan'da bir dönem yöneticilik yapan Massimiliano Mirabelli, Hakan Çalhanoğlu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Tuttosport'a konuşan Mirabelli, "Hakan Çalhanoğlu'nun Inter'e gitmesi, Milan'a ihanet ettiği anlamına gelmez. Milan onu takımda tutmak için uğraşmadı bile" ifadelerini kullandı.

Milandan Hakan Çalhanoğlu için ihanet sözleri

"AYRILMAK İSTEYEN O DEĞİLDİ"

Deneyimli futbolcunun Milan'dan ayrılmak istemediğine vurgu yapan Mirabelli, "Milan, Hakan'da yaptığı hatayı Donnarumma ve Kessie'de de yaptı. Size şunu söyleyebilirim ki ayrılmak isteyen Hakan değildi. Inter'de aldığı maaş Milan'dakinden sadece 500 bin euro fazla." sözlerini sarf etti. 30 yaşındaki Hakan Çalhanoğlu, 2021 yılında Milan'dan bedelsiz şekilde ayrılarak Inter'e transfer olmuştu.

YORUM YAZ