MENÜ

Inter'in yıldızı Hakan Çalhanoğlu için olay ifadeler: Dünyanın en iyisi...

İtalya Serie A ekibi Inter ile ligde şampiyonluğa yürüyen Hakan Çalhanoğlu'nun performansı sadece İtalya değil, tüm Avrupa'da büyük ses getirdi. İşte detaylar...

Inter'in yıldızı Hakan Çalhanoğlu için olay ifadeler: Dünyanın en iyisi...

Temmuz 2021'de Milan ile sözleşmesi sona eren Hakan Çalhanoğlu, sürpriz bir şekilde kırmızı-siyahlıların ezeli rakibi Inter'e transfer olmuştu. 29 yaşındaki oyuncu bu sezon takımıyla sahaya çıktığı 26 karşılaşmada 11 gol atarken üç kez de asist yapmayı başardı. Yıldız oyuncunun bu performansı tüm dünyada dikkat çekti.

Haberin Devamı

BALOTELLI İMZAYI ATIYOR

COSTACURTA'DAN BÜYÜK ÖVGÜ

Milan ve İtalyan futbolunun efsane ismi Alessandro Costacurta birkaç gün önce Hakan Çalhanoğlu için, "Rodri'den sonra dünyanın en iyi orta saha oyuncusu" ifadelerini kullanmıştı.

Milan'dan ayrıldıktan sonra yeni takımında 'regista' pozisyonuna evrilen Hakan oyunuyla Serie A'ya damga vuruyor.

Interin yıldızı Hakan Çalhanoğlu için olay ifadeler: Dünyanın en iyisi...

'PENALTI KAÇIRMANIN NE DEMEK OLDUĞUNU BİLMİYOR'

İspanyol Marca gazetesi, Hakan Çalhanoğlu ile ilgili geniş bir haber yayınlarken, yıldız oyuncudan övgüyle bahsetti. Haberde şu ifadeler kullanıldı; "Hakan'ın rakamları çılgınca: 11 gol ve üç asist. Gollerin çoğu penaltıdan ama orta saha oyuncusu tam bir penaltıcı. Inter'e geldiğinden beri 14'te 14 yaptı. Penaltı kaçırmanın ne demek olduğunu bilmiyor. Günümüz futbolunda kimse penaltı noktasında bu rakamlara ulaşamaz.

Haberin Devamı

'TÜRKİYE'YE LİDERLİK EDER'

Hakan Çalhanoğlu'nun performansından övgüyle bahsedilen haberde, "Hakan çok çalışıyor ve Inter'e liderlik ediyor. Inter'e liderlik ediyorsa, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye Milli Takımı'na da liderlik eder. 2023 onun yılıydı, ancak 2024 çok daha iyi olabilir" ifadelerine yer verildi.

Interin yıldızı Hakan Çalhanoğlu için olay ifadeler: Dünyanın en iyisi...

YORUM YAZ