MENÜ

Inter'den Romelu Lukaku açıklaması! Geleceği belli oldu...

Son olarak Şampiyonlar Ligi'nde Porto karşısında Inter'e çeyrek finali getiren golü kaydeden Romelu Lukaku'nun geleceği hakkında Lacivert-Siyahlılar'dan açıklama geldi. Çizme devinin CEO'su Giuseppe Marotta, Belçikalı forvet ile ilgili önemli ifadeler kullandı.

Inter'den Romelu Lukaku açıklaması! Geleceği belli oldu...

Inter'in en yetkili ismi CEO Giuseppe Marotta Belçikalı yıldız forvet Romelu Lukaku hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Oyuncunun geleceği hakkında konuşan Maratto'nun açıklamaları Lukaku'nun gelecek kariyerini belirleyecek düzeyde. Inter ile yıllar sonra şampiyonluk başarısı yakalayan Romelu Lukaku futboluyla göz doldurmuştu. Attığı gollerle taraftarın sevdiği isimlerden olan Lukaku'nun Inter kariyeri beklenmedik şekilde son bulmuştu.

Haberin Devamı

İKİNCİ CHELSEA DÖNEMİ

2020-2021 sezonunda Inter ile şampiyonluğu göğüsleyen Romelu Lukaku, Inter'in ekonomik buhrana girmesinden sonra 113 milyon Euro karşılığında tekrar Chelsea'ye geri dönmüştü. Lukaku'nun ikinci Chelsea dönemi iyi başlasa da formu düşmüş ve o zaman Chelsea menajeri Thomas Tuchel ile tartışma yaşamış ve takımın sistemi konusunda hayıflanmıştı. Premier Lig temposuna ayak uydurmakta zorlanan yıldız oyuncu 17 maçta sadece beş gol atmıştı.

Interden Romelu Lukaku açıklaması Geleceği belli oldu...

BİR KEZ DAHA INTER

Chelsea'de forma giydiği dönemde Inter'i özlediğine dair açıklamalarda bulunan Romelu Lukaku geri döneceğini de söylemiş ve Chelsea taraftarlarının tepkisini çekmişti.

Bu sezon başında Inter'e kiralık olarak geri dönen Lukaku isteğini gerçekleştirmişti. Inter'in yaklaşık 7.80 milyon Euro kiralama bedeli ödediği Lukaku ilk döneminin aksine formsuz bir görüntü çizmişti.

Haberin Devamı

Sezonun büyük bölümünde sakatlıklarla boğuşan Lukaku 18 maçta 5 gol atıp 1 asist yaptı.

Interden Romelu Lukaku açıklaması Geleceği belli oldu...

GUISEPPE MAROTTA: LUKAKU GERİ DÖNECEK

Inter'in Porto'yu elediği maçtan sonra konuşan Marotta, Lukaku hakkında konuştu. Marotta; "Lukaku’nun kiralık sözleşmesi bir yıllıktı. Bu yüzden burada olduğu sürece ne kadar iyi oynarsa oynasın, takvimler 30 Haziran’a geldiğinde bir Chelsea oyuncusu olacak. Bizim için eşi benzeri olmayan bir sezon oldu. Dünya Kupası tüm kulüpleri sıkıntıya soktu. Lukaku buna bir örnek. Brozovic Dünya Kupası’ndan döndüğünden beri bizim tanıdığımız Brozovic değil. Lukaku hala en iyi performanslarını sahaya yansıtacak kondisyona sahip değil" açıklamalarında bulundu.

Kariyerinde Anderlecht, Chelsea, West Brom, Everton, Manchester United ve Inter formaları giyen Belçika Milli Takım oyuncusu 581 maçta 279 gol atıp 88 asist yaptı.

YORUM YAZ