MENÜ

Inter'de Hakan Çalhanoğlu fırtınası!

2021’de imza attığı Inter’den önce kariyerinde üst düzeyde hiç kupa kazanamayan Hakan Çalhanoğlu, İtalyan devinde 5. kupasına ulaştı. Milano ekibi, son olarak Napoli’yi devirdi ve İtalya Süper Kupası’nda şampiyon oldu.

Inter'de Hakan Çalhanoğlu fırtınası!

İtalya Süper Kupası finalinde önceki gün Hakan Çalhanoğlu’lu Inter, Napoli’yi 90+1’de Lautaro Martinez’in attığı golle 1-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Inter, tarihinde bu kupayı 8. kez müzesine götürdü. Hakan’lı dönemde Milano ekibi, bu turnuvada üst üste üçüncü kez mutlu sona ulaştı.

Haberin Devamı

Interde Hakan Çalhanoğlu fırtınası

2021 yılında ezeli rakip Milan’dan, Lacivert-Siyahlılar’a transfer olan Milli futbolcumuzun o zamana kadarki tek şampiyonluğu, 2013’te Karlsruher SC ile Almanya’da 3. Lig şampiyonluğuydu. Hamburg, Leverkusen ve Milan dönemlerini boş geçen yıldız oyuncu, üçüncü sezonunu yaşadığı İtalyan devinde 5. zaferine ulaştı.

Interde Hakan Çalhanoğlu fırtınası

26 MAÇTA 11 GOL, 3 ASİST...

Inter’le İtalya Kupası’nı (2021-22, 2022-23) iki kez, önceki gün de İtalya Süper Kupası’nı (2021 ve 2022’den sonra) üçüncü kez kazanan 29 yaşındaki orta saha, geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde final oynamıştı. Hakan, takımıyla birlikte Serie A’da ise 52 puanlı lider Juventus’un 1 maç eksiği ve 1 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. Deneyimli futbolcu, kulübünde bu sezon 26 maçta 11 gol attı ve 3 asist yaptı.

Haberin Devamı

 

Interde Hakan Çalhanoğlu fırtınası

YORUM YAZ