MENÜ

Inter, Spezia'ya yenildi! Şampiyonluk mucizelere kaldı

Serie A'nın 26. haftasında Spezia sahasında Inter'i ağırladı. Ev sahibi ekip sürpriz bir galibiyete imza attı. Simone Inzaghi öğrencilerinin şampiyonluk şansı da mucizelere kalmış oldu.

Inter, Spezia'ya yenildi! Şampiyonluk mucizelere kaldı

Inter, Serie A'nın 26. haftasında Spezia ile karşı karşıya geldi. Müsabaka Alberto Picco Stadı'nda oynandı. Kritik maçta Inter, Spezia'ya 2-1'lik skorla mağlup oldu.

Haberin Devamı

MARTINEZ PENALTIYI KAÇIRDI

Karşılaşmanın 14. dakikasında Inter'in kazandığı penaltıyı Lautaro Martinez kaleciye nişanlarken ilk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıya etkili başlayan Spezia, Daniel Maldini'nin 55. dakikada attığı golle öne geçti.

83. dakikada Inter, Lukaku'nun penaltısıyla eşitliği yakaladı. 87. dakikada bu kez Spezia penaltı kazanırken Nzola takımını bir kez daha öne geçirdi ve üç puanı alan ev sahibi takım oldu.

Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu 66'da oyuna dahil oldu.

Bu sonuçla Inter, 50 puanda kalarak lider Napoli'yle arasındaki farkın açılmasına engel olamadı. Bir maçı eksik olan Napoli, Inter'in 15 puan önünde liderliğini koruyor. Spezia ise 24 puana yükselerek düşme hattından uzaklaştı.

Haberin Devamı

INZAGHI: SORUMLULUĞU ÜZERİME ALIYORUM

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Inter Teknik Direktörü Simone Inzaghi "Sorumluluğu üzerime alıyorum. Çocuklar ellerinden geleni yaptı, bir olumsuzluk var. İyi performans verdik ama sonuç almayı başaramadık" dedi.

YORUM YAZ