MENÜ

Inter kazandı, Süper Lig şampiyonuna yaradı!

Her Avrupa maçı sonrasında UEFA Ülke Sıralaması'ndaki yerimizi kontrol ettiğimiz bu sezonda İtalya'dan iyi haber geldi. Hakan Çalhanoğlu'lu Inter ile Merih Demiral'lı Atalanta'nın kapışması sonrasında Süper Lig ekipleri sevindi.

Inter kazandı, Süper Lig şampiyonuna yaradı!

İtalya Serie A'nın 37. haftasında Merih Demiral'lı Atalanta ile Hakan Çalhanoğlu'lu Inter karşı karşıya geldi. Konuk ekip mücadeleye çok hızlı başladı. Henüz 1. dakikada Romelu Lukaku ve 3. dakikada Nicolo Barella'nın golleriyle Inter adeta maça 2-0 önde başladı.

Haberin Devamı

Inter kazandı, Süper Lig şampiyonuna yaradı

90+1'de attı ama yetmedi

Atalanta 36. dakikada Pasalic'in golüyle farkı bire indirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı Inter'in 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Inter, 77. dakikada Lautaro Martinez'in golüyle durumu 3-1'e getirdi. Atalanta, 90+1. dakikada Luis Muriel ile farkı tekrar bire indirdi.

TRANSFERDE KÖTÜ HABER!

Merih kulübedeydi

Karşılaşmadan başka gol sesi çıkmayınca Inter mücadeleyi 3-2 kazandı. Zorlu maçta Inter'de Hakan Çalhanoğlu 90 dakika sahada kalırken, Atalanta'da Merih Demiral yedek kulübesinde oturdu.

Inter kazandı, Süper Lig şampiyonuna yaradı

City ve Inter...

Bu sonuçla Inter puanını 69'a yükseltip sezonu ilk 4 içerisinde bitirmeyi garantiledi. Böylece Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşacak iki takım Manchester City ve Inter'in kendi liglerinde de Devler Ligi bileti almasıyla birlikte Süper Lig şampiyonu gelecek sezon turnuvaya 1. eleme turu yerine 2. eleme turundan başlama hakkı kazandı.

Haberin Devamı

Inter kazandı, Süper Lig şampiyonuna yaradı

 

YORUM YAZ