MENÜ

Hakan Çalhanoğlu'nun bonservisi belli oldu! İki İngiliz ekibi peşinde

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Inter, sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun sözleşmesini uzatmak için görüşmelerini sürdürüyor. Hakan Çalhanoğlu'nu iki Premier Lig ekibi de kadrosuna katmak için transfer çalışmalarına başladı.

Hakan Çalhanoğlu'nun bonservisi belli oldu! İki İngiliz ekibi peşinde

İtalya'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun sözleşmesinin bitimine 1 sene kala takımı İnter sözleşme uzatmak için harekete geçerken iki Premier Lig ekibi de yıldız futbolcuyu transfer etmek için harekete geçti. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

 

Inter, Hakan'ın bonservisini belirledi

İtalyan devi 29 yaşındaki yıldız oyuncuyu kadrosunda tutmak istiyor ancak olası ayrılığı için de milli oyuncunun bonservisini belirledi.

Hakan Çalhanoğlunun bonservisi belli oldu İki İngiliz ekibi peşinde

25 milyon Euro

Haberde, Inter'in Hakan Çalhanoğlu için 25 milyon Euro bonservis bedeli biçtiği ifade edildi.

Leeds United ve Southampton, Hakan Çalhanoğlu'nun peşinde

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Leeds United ve Southampton'ın Hakan Çalhanoğlu ile ilgilendiği belirtildi.

Hakan Çalhanoğlunun bonservisi belli oldu İki İngiliz ekibi peşinde

Bu sezonki performansı

Bu sezon İtalyan kulübüyle 32 maçta sahaya çıkan ve 783 dakika süre alan Çalhanoğlu, 3 gol ve 6 asist kaydetti. Dün deplasmanda Bologna'ya 1-0 mağlup olan Inter, ligde topladığı 47 puanla, Napoli'nin (65) ardından ikinci sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Hakan Çalhanoğlu'nun Inter Formasıyla Çıktığı İlk Maç

YORUM YAZ