MENÜ

Hakan Çalhanoğlu için açıklama geldi! 'Görüşme halindeyiz'

2024 yılında Inter ile sözleşmesi sona erecek olan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun geleceği ile ilgili önemli bir açıklama geldi.

Hakan Çalhanoğlu için açıklama geldi! 'Görüşme halindeyiz'

Türk futbolunun Avrupa'da en önemli temsilcilerinden biri olan Hakan Çalhanoğlu'nun geleceği şimdiden büyük merak konusu. Özellikle bu sezon Inter'de gösterdiği pefrormansla şimdiden Avrupa'nın gözdesi durumunda olan ve sözleşmesi yakından takip edilen 29 yaşındaki orta sahanın İtalyan ekibi ile 2024 yılında kontratı son buluyor.

Haberin Devamı

Bu sezon Inter'de Hakan Çalhanoğlu 30 maçta 3 gol, 6 asistlik performansa imza attı. 74 kez de milli takım forması giyen tecrübeli futbolcu 17 golü bulunuyor. Kariyeri boyunca Hakan Çalhanoğlu, Karsruhe, Hamburg, Leverkusen, Milan ve Inter formalarını giydi.

 

Hakan Çalhanoğlu için açıklama geldi Görüşme halindeyiz

 

HAKAN ÇALHANOĞLU HAKKINDA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Türkiye'yi derinden etkileyen depremin ardından elinden gelen yardımı yapmaya çalışan Hakan Çalhanoğlu, Inter'in Sampdoria ile oynadığı mücadelede görev yaptı. Maçın ardından yıldız oyuncu için övgü dolu sözler kullanıldı.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

İtalyan La Gazetta dello Sport'un haberinde şu ifadelere yer verildi:

"Anavatanı Türkiye'den gelen görüntülerle harap olan, can kaybının çok olduğu, emsali çok az olan bir depremden dolayı Hakan Çalhanoğlu çok zor bir hafta geçirdi."

Haberin Devamı

"Hakan'ın gözyaşlarını belli eden parlayan gözleri, başlama vuruşundan birkaç dakika önceki ruh halini ortaya koyuyordu."

"Mutlak bir sessizlikle başlayan ve dokunaklı bir alkışla sona eren bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu."

GALATASARAY SÖZLERİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Galatasaray taraftarı olduğunu her seferinde dile getiren Hakan Çalhanoğlu bu sezon başında yaptığı bir açıklamada, "Çocukluğum Galatasaray’la kupa kazanmanın hayaliyle geçti. İnsan o formayı giymeyi hayal ediyor. Ne zaman, nasıl olur bilmem. 2 sene daha sözleşmem var ama taraftarlar sonrasında ümitlenebilirler. Kontratım bitmiş olacak" ifadelerini kullanmıştı.

 

Hakan Çalhanoğlu için açıklama geldi Görüşme halindeyiz

 

Tecrübeli futbolcunun bu açıklamasının ardından Galatasaray taraftarlarının yoğun ilgisi olmuştu. Tecrübeli futbolcu da sosyal medya hesabından genelde Galatasaray'ın paylaşımlarını beğenip yorum yapıyor. 

AÇIKLAMA GELDİ

2024 yılında Inter ile sözleşmesi sona erecek olan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun geleceği ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu için kulübün CEO'su Giuseppe Marotta'dan açıklama geldi ve oyuncunun menajeriyle görüşme halinde olduklarını belirtti.

 

Hakan Çalhanoğlu için açıklama geldi Görüşme halindeyiz

 Marotta açıklamasında şunları söyledi: "Hakan Çalhanoğlu'nun sözleşmesini uzatmak için çalışıyoruz. Menajerleriyle görüşme halindeyiz, onunla ve daha fazla oyuncuyla temaslarımız devam edecek." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İtalyan medyasında yer alan bazı haberlere göre, Hakan Çalhanoğlu da yoluna Inter'de devam etmek istiyor.

Hakan Çalhanoğlu'nun Inter Formasıyla Çıktığı İlk Maç

YORUM YAZ