MENÜ

Inter 0-1 Sassuolo

İtalya Serie A 19. hafta maçında Sassuolo, deplasmanda lig lideri Inter'i 90+5'te Domenico Berardi'nin penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup etti. Inter bu mağlubiyetle takipçisi Fiorentina'nın puan kaybettiği haftada fırsatı değerlendiremedi.

Inter 0-1 Sassuolo

Serie A'da Inter, sahasında ligin dişli rakiplerinden Sassuolo'yu konuk etti.

Maçın ilk etkili pozisyonuna ev sahibi Inter, İcardi ile girdi. Kondogbia'nın pasında sağ çaprazdan ceza sahasına giren İcardı, düzgün bir vuruş yapamadı ve top auta gitti.

31. dakikada bu kez rakip Sassuolo etkili geldi. Sansone'nin kullandığı serbest vuruşu kaleci Handanovic son anda kornere çeldi. İlk yarının sonlarına doğru Nagatomo'nun ceza sahası çizgisinin hemen önünde yaptığı faul sonrası Sassuolo etkili yerden serbest vuruş kazandı.

Sansone'nin yine etkili kullandığı vuruşu, Handanovic aynı güzellikte dışarı çeldi ve ilk yarı 0-0 berabere kaldı. İlk yarıda konuk ekip Sassuolo, Inter'e göre daha etkili pozisyonlar üretirken Interorta sahada organzisayon eksikliği çekti.

İkinci yarıda ise ilk yarının tam tersi bir görüntü vardı. Rakip Sassuolo üzerinde baskı kuran Inter, ikinci yarıda oyuna giren Rodrigo Palacio ve Adem Ljajic ile etkili olmaya çalıştı. Ancak Sassuolo açık alan bırakmayarak Inter'in gol atmasını engelledi.
Sameul Eto'o gidiyor, alternatif Alexandre Pato!


Inter 90'da yıkıldı!

Maç bu skorla sona erecek derken Sassuolo kalecisi Consigli topu hızla oyuna sokarak hücum hattına uzun bir top attı. Inter'de Miranda ceza sahası içinde yaptığı faul sonrası sarı kart gördü ve Sassuolo 90+5. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen italya'nın altın çocuğu Domenico Berardi meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak takımına 3 puan kazandırdı.

Inter bu mağlubiyetle, Fiorentina'nın mağlup olduğu haftada puan kaybederek eline geçen fırsatı kaçırdı. Sassuolo ise bu sezon Napoli ve Juventus'un ardından Inter'i de mağlup ederek lige damga vurmaya devam etti.


DOMENİCO BERARDİ 90+5'TE ATTIĞI BU GOLLE SASSUOLO'YU 1-0 ÖNE GEÇİRDİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ