MENÜ

Instagram ve Facebook çöktü mü? Instagram ve Facebook neden açılmıyor? İşte Instagram ve Facebook ile ilgili merak edilen detaylar

Milyonlarca insanın kullandığı sosyal medya platformu Instagram ve Facebook'a kullanıcılar erişim sağlayamıyor. Geçtiğimiz günlerde teknik sorunlar nedeniyle erişilemeyen sosyal medya platformu Instagram ve Facebook kısa süre sonra tekrar çöktü. Instagram ve Facebook'un neden erişime kapandığına dair henüz resmi bir yanıt gelmedi.

Instagram ve Facebook çöktü mü? Instagram ve Facebook neden açılmıyor? İşte Instagram ve Facebook ile ilgili merak edilen detaylar

Milyonlarca vatandaş sosyal medyada zaman geçiriyor. Bunların en büyük sosyal ağlarından olan Instagram ve Facebook yaşanan teknik nedenlerden dolayı sıklıkla arıza veriyor. Milyonlarca sosyal medya kullanıcı Instagram ve Facebook sayfasına fotoğrafın yükleyemiyor, Facebook ve Instagram’da takip ettikleri kullanıcıların hesaplarını görüntüleyemiyor. Geçtiğimiz günlerde teknik bir hata nedeniyle ulaşılamayan sosyal medya platformu Facebook ve Instagram’a şu an yeniden ulaşılamıyor. Milyonlarca kullanıcı Facebook ve Instagram’a giremediği için kendisini mağdur hissediyor. Konuyla alakalı Facebook ve Instagram’dan bir açıklama gelmedi. Facebook ve Instagram uygulamasının neden devre dışı kaldığı bilinmiyor.

Haberin Devamı

Facebook'tan erişim sorunuyla ilgili açıklama

Şirket, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Bazılarının uygulama ve hizmetlerimize erişim sorunu yaşadığının farkındayız. Her şeyi bir an önce normale çevirmek için çalışıyoruz ve meydana gelen zorluktan dolayı özür dileriz." ifadesini kullandı.

Facebook, Whatsapp ve Instagram'a 4 Ekim'de dünya genelinde yaklaşık 6 saat boyunca erişim sorunu yaşanmış, şirket sorunun hatalı bir konfigürasyondan kaynaklandığını bildirmişti.

YORUM YAZ