MENÜ

İniesta'dan anlamlı hediye

2010 Dünya Kupası finalinde Hollanda'yı 1-0 yenerek kupayı kazanan İspanya'nın golünü atan Andres Iniesta, Espanyol'un geçen yıl ölen futbolcusu Dani Jarque'yi hatırlatmak için formasının altına giydiği tişörtü Espanyol kulübüne hediye etti.

İniesta'dan anlamlı hediye

Jarque için Espanyol'un Nou Estadi Stadı'nda düzenlenen törene iki kulübün başkanları, Espanyol takımı oyucuları ve İniesta ile Jarque'nin ailesi katıldı.

Haberin Devamı

Barcelona'da top koşturan İniesta'nın yakın dostu olan Jarque, geçen yıl kalp krizi geçirip ölmüştü. Andres İniesta, Dünya Kupası finalinde 116. dakikada attığı golün ardından formasını çıkararak tişörtündeki yazıyı kameralara göstermişti. İniesta'nın tişörtünde, "Dani Jarque siempre con nosotros" yani "Dani Jarque her zaman bizimle" yazıyordu.Törende bu tişörtü Espanyol Kulübü Başkanı Daniel Sanchez Llibre’ye armağan eden İniesta, "Üzülmemek zor. Bu tişört için en iyi yerin burası olduğunu düşünsem de tişörtü vermek bana acı veriyor" diye konuştu.Espanyol Başkanı Sanchez Llibre de İniesta’ya bir madalya armağan ederek, "İniesta, büyük bir oyuncu. Futbolu bıraktığında Espanyol taraftarları onu hatırlayacak" dedi.

YORUM YAZ