MENÜ

Slaven Bilic, Martin Atkinson'a yüklendi

Slaven Bilic, Payet'in Rojo tarafından düşürülmesinin kesin penaltı olduğunu ve United'ın golü öncesi Schweinsteiger'in West-Ham kalecisi Darren Randolph'a faul yaptığını bu nedenle çok kızgın olduğunu açıkladı.

Slaven Bilic, Martin Atkinson'a yüklendi

West-Ham United Teknik Direktörü Slaven Bilic, "Payet'in düşürülmesi penaltı olmalıydı. Bunu sizlere ispatlayabilirim. Rojo kayarak müdahele etti. Bu büyük bir risktir ceza sahası içinde. Sadece ufak bir kontakt değildi ve penaltı olması gerekirdi. Maçı seyreden hiçbir insan temas yoktu diyemez. United'ın beraberlik golünde Schweinsteiger kaleci Randolph'u kale içine itti ve topa müdahele etmemesini sağladı" dedi.

68. dakikada ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşu Payet kullandı ve West-Ham'ı 1-0 öne geçirdi. 83. dakikada Martial beraberlik golünü kaydetti.

Bilic, "Soyunma odasında futbolcularım çok üzgündü. Upton Park'ta oynanacak rövanş epik bir maç olacak son federasyon kupası maçı olması nedeniyle Spielberg de diyebiliriz. Videoyu seyrettim maçtan sonra Schweinstager kaleci Randolph'u değil Michail Antonio'yu itmiş o da Randolph'u iterek topa müdahele etmemesini sağlıyor" dedi.

Maçı canlı veren BT 2 televizyonu United'ın golü için eski hakem Graham Poll'a pozisyonu sordu ve Poll'un cevabı kaleci Randholph'a faul yapıldığını Martin Atkinson'un bu pozisyonu görmediğini golün iptal edilmesi gerektiğini açıkladı.

Edip ADANIR / LONDRA

Haberin Devamı
YORUM YAZ