MENÜ

Mauricio Pochettino, Tottenham'da kalıyor

Başta Manchester United olmak üzere birçok kulübün transfer teklifinde bulunduğu Tottenham hocası Mauricio Pochettino, kuzey Londra'da Tottenham tesislerine çok yakın bir ev satın alarak hakkında yapılan spekülasyonlara son vermiş oldu.

Mauricio Pochettino, Tottenham'da kalıyor

44 yaşındaki Pochettino'nun yeni aldığı ev birkaç milyon pound civarında ve Tottenham tesislerine birkaç dakika mesafede.

Manchester United kulübünün ısrarla hocalığa getirmek istediği Pochettino ile Tottenham kulübü başkanı Daniel Levy uzun süren görüşmelerden sonra anlaşmaya vararak bu konudaki spekülasyonlara son verdi.

Pochettino: Hakemlere güvenelim

Pazartesi günü oynanacak Stoke City - Tottenham maçının hakemi Kevin Friend'in Leicester City kulübüne yakınlığı nedeniyle spekülasyonları önlemek amacıyla bu maça Neil Swarbrick'in atanması hakkında Tottenham hocası Pochettino bir açıklama yaptı.

Pochettino, "Kevin Friend arkadaşım. Pazartesi günü maçımızı yönetmesini isterdim. Benim ve takımım için hiçbir sorun yok. Kevin, Bristol City taraftarı fakat Leicestershire'de yaşıyorve King Power stadında maç seyrediyor aradabir.Ben bütün hakemlere güveniyorum" dedi.

Bu konuda Arsene Wenger ise "Kevin Friend'in yerine başka bir hakemin atanmasını doğru bulmuyorum. Hakemin doğruluğunun tartışılması ve bütünlüğü örnek olarak gösterildi. Bu iyi bir örnek değil' açıklamasında bulundu,

Pochettino "Arsene Wenger'e bu konuda tamamen katılıyorum. Onlar da bizler gibi insan. Bizler de hata yapıyoruz hakemler gibi. Hakemlere güvenmeliyiz ve saygı göstermeliyiz. Sahada ne olursa olsun onlar da insan hata yapabilirler her yaptıkları hatanın arkasında bir şeyler aramamamız gerekiyor" açıklamasında bulundu.

Edip ADANIR / LONDRA

Haberin Devamı
YORUM YAZ