İngiltere'de Rashford bombasının yankıları sürüyor! Southgate'ten flaş sözler

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2024) sayılı günler kala, ülkeler takım kadrolarını açıklamay devam ediyor. Önceki gün geniş aday kadrosunu açıklayan İngiltere'de Marcus Rashford, kadroya alınmamıştı. Bu karar Ada basınında geniş yankı uyandırırken, teknik direktör Gareth Southgate flaş bir açıklamaya imzasını attı.

İngiltere'de Rashford bombasının yankıları sürüyor! Southgate'ten flaş sözler

EURO 2024'ün favorilerinden biri olarak gösterilen İngiltere Milli Takımı'nda, Marcus Rashford şoku yaşanıyor. İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Gareth Southgate'in belirlediği 33 kişilik geniş aday kadrosunda Curtis Jones, Jarell Quansah, Jarrad Branthwaite ve Adam Wharton gibi sürpriz isimler de yer alırken, Marcus Rashford, Jordan Henderson ve Raheem Sterling gibi yıldız futbolcular yer almadı.

Haberin Devamı

İngilterede Rashford bombasının yankıları sürüyor Southgateten flaş sözler



Bu karar ada basınında geniş bir yankı uyandırıken teknik direktör Gareth Southgate'den çarpıcı bir açıklama geldi. Rashford hakkında konuşan Southgate "Zor bir tercih oldu ama Rashford’un mevkisinde oynayanların ondan daha iyi bir sezon geçirdiğini düşündüm. Bu kadar basit”dedi.

Bu açıklama üzerine Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Rashford “Gareth ve çocuklara gelecek turnuvalarda başarılar diliyorum” mesajını yazdı.

Milli takım formasını 60 kez giyen Rashford, 17 gol attı. Manchester United bu sezon kötü bir performans sergilerken Rashford da ligde sadece 7 golde kaldı.

YORUM YAZ