MENÜ

Ibrahimovic: Nereye gitsem kazanıyorum

Manchester United’ın, Southampton’ı 3-2 yendiği İngiltere Lig Kupası finalinde zaferi getiren gol dahil fileleri 2 kez sallayan ve 32. kupasını kazanan İsveçli yıldız, “Nereye gitsem, kupa kazanıyorum. Sadece daha fazla kazandığım sürece tatmin olabilirim” dedi

Ibrahimovic: Nereye gitsem kazanıyorum

Sezon başında PSG’yi bırakıp, İngiltere Premier Ligi ekibi Manchester United’la 1 yıllık sözleşmeye imzasını atan Zlatan İbrahimovic, kupa kazanma alışkanlığına burada da devam ediyor. United formasıyla ilk olarak Community Shield’i kaldırmayı başaran İbrahimovic, son olarak İngiltere Lig Kupası zaferini yaşadı. Kırmızı Şeytanlar’ın Southampton’ı 3-2 mağlup ettiği mücadelede biri üçüncü gol olmak üzere iki gol birden atan İbrahimovic, kariyerindeki 32. kupasını kazanmayı başardı. Daha önce ülkesi İsveç hariç Hollanda, İtalya, İspanya ve Fransa’da oynayan İbra, kariyerindeki 6. ülkesinde kupalarına bir yenisini daha ekledi.

38 maçta 26 gol attı

İlerlemiş yaşına rağmen bu sezon şu ana kadar oynadığı 38 maçta 26 gol atmayı başaran tecrübeli forvet, “Nereye gittiysem, orada kupa kazanmayı başarıyorum. Buraya da kazanmak için geldim çünkü ben buna alışığım. Sadece bu şekilde yoluma devam etmem gerekiyor. Sadece daha fazla kazandığım sürece tatmin olabilirim” ifadelerini kullandı. United’a gelmesinde en büyük pay sahibi olarak hocası Jose Mouriho’yu gösteren İbra, yeni sözleşme ile ilgili kararınının, kulübün Şampiyonlar Ligi’nde önümüzdeki sezon oynayıp, oynamamasıyla bir alakası olmayacağını söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ