MENÜ

İngiltere Premier Ligi'ne koronavirüs engeli!

İngiltere Premier Ligi'nde art arda gelen erteleme haberleri futbol dünyasında büyük endişe uyandırıyor. Bugün ilk olarak cumartesi günü oynanması gereken Brighton-Manchester United maçı takımlarda artan koronavirüs vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Premier Lig yönetiminden 4 maç için daha erteleme kararı çıktı. İşte o karşılaşmalar..

İngiltere Premier Ligi'ne koronavirüs engeli!

İngiltere Premier Ligi'nde koronavirüs şoku devam ediyor... 2019 yılında hayatımıza giren ve zaman zaman etkisini oldukça hissettiren koronavirüs futbolu yine vurdu. İngiltere'de artan vakalar nedeniyle kulüp takımları büyük sorun yaşarken, maçların ertelenme haberleri art arda geliyordu.

Haberin Devamı

Ada'dan bugün 5maç için daha ertelenme kararı çıktı. İlk olarak cumartesi günü oynanması planlanan Brighton-Manchester United karşılaşması da koronavirüs vakaları nedeniyle ertelendi. Daha sonrasında Premier Lig yönetimi; Southampton-Brentford, Watford-Crystal Palace, West Ham United-Norwich City ve Everton-Leicester City karşılaşmalarını ileri bir tarihe erteledi.

Artan vakalar sonrasında İngiltere Premier Ligi'nde geçtiğimiz hafta 3 bin 805 test yapılmış ve 42 koronavirüs vakası olduğu bildirilmişti. İngiltere Premier Lig futbolcularının, ülkede kötüleşen koronavirüs salgını nedeniyle her gün koronavirüs testlerinden geçeceği de açıklanmıştı.

YORUM YAZ