MENÜ

İngiliz basını: Mesut Özil'in Fenerbahçe macerası kabus oldu

Arsenal'den Fenerbahçe'ye transfer olan Mesut Özil, İngiltere'de konuşulmaya devam ediyor. İngiliz basını büyük umutlarla transfer olan Mesut'un Fenerbahçe macerasının kabusa döndüğü yorumunda bulundu.

İngiliz basını: Mesut Özil'in Fenerbahçe macerası kabus oldu

Devre arası transfer döneminde büyük umutlarla Arsenal'den Fenerbahçe'ye dahil olan Mesut Özil'in Türkiye kariyeriyle ilgili İngiliz basınından dikkat çeken bir yorum geldi.

Haberin Devamı

Dailycannon.com'da yer alan habere göre, 32 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe macerası kabusa döndü. Haberde konuyla ilgili, "Fenerbahçe'ye 'Bir rüya hamlesi' olarak katılde ve Arsenal'den ayrıldı ama dürüst olmak gerekirse imzayı attığınden beri onun için her şey kabus oldu" ifadeleri kullanıldı.

Mesut Özil'in Fenerbahçe kariyerinin değerlendirildiği haberde, "Şu anda 4,5 milyon sterlin değerinde, ocak ayında serbest olarak gittiği Fenerbahçe'de sadece 418 dakika futbol oynadı. Fenerbahçe'ye 'Bir rüya hamlesi' olarak katılırken Arsenal perdesinden sıyırıldı ama dürüst olmak gerekirse imzayı attığından beri her şey kabus oldu" denildi.

Haberin Devamı

"Gol ve asist üretemedi"

Öte yandan yıldız futbolcuyla ilgili, "Türkiye'de geçirdiği süre boyunca ortalama 6.46 reyting yakaladı, henüz ne bir golü ne de bir asisti var. Ayak bileği bağ yırtığı nedeniyle kenarda bekliyor, belki sezon bitene kadar oynamayabilir" yorumunda bulunuldu.

Mesut'un son olarak 5 Nisan'da sahalara geri dönmesinin beklendiği ancak henüz dönmediğinden bahsedildi.

7 maçta oynadı

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de 4 Mart'ta oynanan Antalyaspor maçında sakatlanan ve uzun süredir sahalardan uzak kalan Mesut Özil, sarı lacivertlilerle bu sezon lig ve kupa olmak üzere toplam 7 maçta forma giyebildi.

YORUM YAZ