MENÜ

Şenol Güneş'in kardeşi Bahaddin Güneş kalp krizi geçirdi

Şenol Güneş'in kardeşi, İnegölspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş kalp krizi geçirdi.

Şenol Güneş'in kardeşi Bahaddin Güneş kalp krizi geçirdi

İnegölspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, kalp krizi geçirdi.

Haberin Devamı


Fenalaşan Güneş, İnegöl deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Güneş, daha sonra Bursa'daki özel bir hastaneye sevk edildi.

İnegölspor'dan paylaşım

Bahaddin Güneş'in rahatsızlanmasının ardından kulübü İnegölspor da bir paylaşımda bulunarak  haberi doğruladı. İnegölspor'un paylaşımında, 'Bugün sabah saatlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve kalp krizi şüphesiyle Bursa Medicana Hastanesi'ne sevk edilen teknik direktörümüz Bahaddin Güneş'in şu anda durumu iyi ve anjiyo yapılacak. Hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar, tez zamanda iyileşip aramıza dönmesini temenni ederiz' denildi.

TFF'den 'Geçmiş olsun' mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu da  İnegölspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş'e geçmiş olsun mesajı paylaştı. TFF'nin paylaşımında, 'Bugün sabah saatlerinde fenalaşan ve kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırılan İnegölspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş'e acil şifalar diliyor, ailesine ve İnegölspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.' cümlelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Konyaspor'dan Güneş paylaşımı

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor da Bahaddin Güneş'in kalp krizi geçirmesinin ardından sosyal medya hesabından geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Konyaspor, 'Konyaspor'umuzun Süper Lig’deki ilk golünü atan değerli futbol adamı Bahaddin Güneş’in kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırıldığını büyük bir üzüntü ile öğrendik. Sayın Güneş’e acil şifalar diliyor, kulübü İnegölspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz' mesajını paylaştı.

Trabzonspor da unutmadı

Trabzonspor, resmi sitesinden Bahaddin Güneş'in hastaneye kaldırılmasının ardından geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Trabzonspor, ' Sabah saatlerinde fenalaşan ve kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırılan İnegölspor teknik direktörü, eski futbolcumuz ve antrenörlerimizden Bahaddin Güneş'e acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz' dedi.

YORUM YAZ