MENÜ

İnceefe'den ağır sözler

19 Yaşaltı takımının hocası Vedat İnceefe dün görevinden ayrıldı, ardından ise instagram hesabından çok ağır ifadeler kullandı. Teknik adamın hedefinde Başkan Ünal Aysal vardı.

İnceefe'den ağır sözler

Futbolculuk döneminde tribünlerin ‘Reis’ lakabını yakıştırdığı 19 Yaşaltı takımı hocası Vedat İnceefe, dün instagram hesabından zehir zemberek sözler söyledi. Sabah saatlerinde öğrencileriyle bir konuşma yapan İnceefe, daha sonra ise Başkan Ünal Aysal’ı
kastederek ağır ifadeler kullandı. İnceefe futbolcularıyla yaptığı konuşmada, “Fatih Terim ayrıldığında ayrılacaktım. Ama o kalmamı istedi. Pazartesi görevimi bırakacaktım ama artık dayanacak durumda değilim. Kendinize iyi bakın” ifadelerini kullandı. İnceefe daha sonra ise instagram’da şu ağır sözleri yazdı: “3 adam türünden nefret ederim - adam gibi adamın arkasında konuşup, yüz yüze geldiğinde kuyruğunu sıkıştırıp bir yerlerine sokmaya çalışan adamdan - genç kalmak için botoks yaptıran ve yaptırdığı halde bir b.ka benzemeyen adamdan - ilerleyen yaşına rağmen pilates yapıp 20 yaşındaki adamlarla aşık atmaya çalışan bir yerleri kadayıfolmuş adamdan...:)”

‘Ben yazmadım’ dedi

İnceefe, tepkiler sonrası mesajı sildi. Genç teknik adam kendisine ulaşanlara da bu ifadeleri kendisinin yazmadığını ileri sürdü.

İşte o ifadeler

Haberin Devamı

YORUM YAZ