MENÜ

İnandık size!

Şükrü Saracoğlu'nda taraftarlar şampiyonluk havasına iyice girdi. Belediye karşısında takıma tam destek veren Sarı-Lacivertliler, 'İnandık Size' koreografisiyle tribünlerde büyülü bir atmosfer oluşturdu.

İnandık size!

Fenerbahçe taraftarları, şampiyonluk yolunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Şükrü Saracoğlu’nda kritik bir mücadeleye çıkan takımlarını, bu maçta da yalnız bırakmadı. Karşılaşmaya büyük ilgi gösterilirken, tribünlerde adeta bayram havası vardı. Sarı-Lacivertli seyirciler, futbolculara maç öncesi ısındıkları sırada da destek verdi. Yoğun tezahüratlarla oyuncuların motivasyonu üst seviyeye çıkarılmaya çalışıldı.

Karaborsacılar zengin oldu
Şükrü Saracoğlu’nda taraftarların yaptıkları koreografiler de, mücadelenin havasını değiştirdi. Türk Telekom Kale arkası tribününde Sarı-Lacivert kartonlarla boydan boya “İnandık Size” yazısı dikkatlerden kaçmadı. Seremoni yapıldığı sırada bu yazının altında da, “Şampiyonluk inanın şimdi çok yakın” yazılı pankart yer aldı. 52 bin kişi kapasiteli stattaki Belediye karşılaşmasında tribünlerin tamamı doluydu. Satışa çıkarılmasından kısa bir süre sonra tükenen biletler, karaborsacıları da zengin etti. Belediye mücadelesi öncesi bileti olmayan ama bir umutla stada girebilmenin hayalini kuran futbolseverler, önemli paraları da ceplerinden çıkarmak zorunda kaldı. Normalde 44 ile 215 TL arasında satılan biletlerin, karaborsada yaklaşık 500-1000 TL civarındaki fiyatlara satıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ