MENÜ

"İmza parası istediyse Galatasaray vazgeçmeli"

Transfer sezonun başlamasıyla birlikte son şampiyon Galatasaray transfer çalışmalarında atağa geçti. Listenin ilk sırasındaki isimlerden biri ise Danny Welbeck var. Editörümüz Caner İşbeğendiren, Galatasaray'ın Welbeck hamlesi hakkında görüşlerini aktardı!

2014 yılından bu yana Arsenal forması giyen Welbeck, bu sezon sonunda sözleşmesi sona erdikten sonra kulüpten ayrıldı ve geçtiğimiz günlerde Arsenal kulübü resmi internet sitesinden Welbeck ile yollarını ayırdıklarını açıkladı. Galatasaray kulübü ise Welbeck'in mali koşulları için zemin yoklarken, yıldız futbolcunun sarı kırmızılılardan talep ettiği ücret belli oldu. 28 yaşındaki yıldız futbolcu Welbeck, Galatasaray'dan yıllık 5 milyon euro maaş istedi.

Haberin Devamı

"Eğer imza parası istemişse bu transferden vazgeçilmeli"

Editörümüz Caner İşbeğendiren, Fanatik TV'de yayınlanan Fanatik Transfer programında Galatasaray'ın Welbeck hamlesini yorumladı!

İşbeğendiren, "İmza parası isteyen bir oyuncuya yönelmek saçmalık olur. Welbeck'i belki yüksek maliyetle transfer edebilirsiniz ama beklentinin altında kalabilecek bir oyuncu. Eğer gerçekten ortada imza parası varsa Galatasaray, Welbeck transferinden vazgeçmeli" dedi!

YORUM YAZ