MENÜ

İmza 1000'i geçti

Adnan Polat ve yönetimine karşı başlatılan imza kampanyasına katılanların sayısı 1000'i geçti. Yönetimi devirmek için gereken 1841 sayısına, en geç 2 hafta içerisinde ulaşılması bekleniyor.

İmza 1000'i geçti

Galatasaray’da Adnan Polat’a karşı son aylarda ciddi bir muhalefet vardı. Daha önce sadece söylemde kalan bu muhalefet, başlatılan imza kampanyasıyla fiili eyleme dönmüştü.

Özellikle Türk Telekom Arena’nın açılışında yaşananlar ve bu olayların ardından Adnan Polat’ın takındığı tutum, muhalefeti harekete geçmeye zorladı. Yönetimi devirmek için başlatılan imza kampanyası son sürat devam ediyor.

Son yapılan açıklamada, bu kampanyaya katılanların sayısının 1000’i geçtiği belirtildi. Bu rakama, imzalarını kargo yoluyla gönderenler dahil değil. Anlaşma yapılan kargo şirketiyle yaşanan bir sorun nedeniyle buradaki dilekçeler, kampanyanın yürütüldüğü iki ofise de henüz ulaşmadı. Bu dilekçelerle birlikte sayının 1600’ü bulabileceği belirtildi.

Adnan Polat ne yapacak?


Şu anda Galatasaraylılar’ın merak ettiği en önemli soru, bu kampanyada yönetimi devirmek için gereken 1841 sayısına ulaşılırsa ne olacağı. Bazı çevreler, Polat’ın istenmediğini iyice anlayıp, olağanüstü genel kurula gideceği görüşünde olsa da genel kanı, Başkan’ın noter nezdinde tekrar imza toplanmasını talep edeceği yönünde.

Haberin Devamı
YORUM YAZ