MENÜ

Immobile çocuğunu üzdü!

Lazio'nun gol makinesi Ciro İmmobile, karantina günlerini ailesiyle geçiriyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Ciro İmmobile, oğluna yaptığı şakayı kendi hesabından paylaştı. İmmobile'nin, oğluyla bu görüntüleri sosyal medyada bol bol etkileşim aldı.

Ciro Immobile Kimdir?

Haberin Devamı

20 Şubat 1990'da İtalya'nın Torre Annunziata şehrinde dünyaya gelen Immobile, 1.85 boyunda forvet mevkinde oynamaktadır. İtalya Milli Takım formasını 39 maçta terleten Immobile, bu maçlarda 10 gole imza atmıştır. Futbol hayatına Salernitana'da başlayan Immobile sırasıyla; Juventus, Siena, Grosseto, Pescara, Genoa,Torino, Borussia Dortmund, Sevilla ve Lazio formalarını terletmiştir.

Ciro Immobile Bu Sezon Ne Yaptı?

Serie A'da 26. hafta itibariyle lider Juventus'un 1 puan gerisinde 2. sırada yer alan Lazio'nun başarısının en büyük mimarı olan İmmobile, gol krallığı yarışında zirvede yer alıyor. Serie A'da bu sezon 26 maçta forma giyen Immobile, 27 gol ve 7 asistlik bir performansa imza atarak adeta insan üstü bir performansa imza atmıştır. Her 81 dakikada bir gole imza atan Immobile, bu sezonun flaş ismi olmuştur.

YORUM YAZ