MENÜ

İlklerin maçı

Beşiktaş'ın, Gaziantep'in konuğu olacağı mücadelede ilkler yaşanacak. Galatasaray'dan kiralık Dany, ilk 11'de sahaya çıkacak. Önümüzdeki sezon Siyah-Beyazlı formayı giyecek Cenk Tosun ile Kartal'ın efsane oyuncusu Sergen Yalçın da, Siyah-Beyazlılar'a rakip olacak!

İlklerin maçı

Ligde geçen hafta Kayseri Erciyesspor’u mağlup eden ve galibiyet serisi yakalamak isteyen Beşiktaş, Gaziantepspor’la karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’de başlayacak mücadele, Lig TV’den canlı olarak ekranlara gelecek. Zorlu mücadele öncesi ilkler yaşanacak. Siyah-Beyazlılar’ın, Galatasaray’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Dany, yeni takımının formasını ilk kez giyecek. Stoperde, Franco ile birlikte oynayacak Kamerunlu oyuncunun nasıl bir performans göstereceği merak konusu. Diğer tarafta Antep’te Cenk Tosun, bu hafta içinde önümüzdeki sezon için Beşiktaş’la anlaştı ve hatta resmi sözleşmeye imzasını atarken formayı bile giydi. Transfer olduğu kulübe karşı 4 gün sonra rakip olacak forvetin sahada ortaya koyacağı futbol, her açıdan olumlu ya da olumsuz eleştiri konusu olması yüksek ihtimal. Futbolculuk yaşamında yıllarca oynadığı Beşiktaş’ta efsane isimler arasına giren Sergen Yalçın da, teknik adam olarak Kara Kartal’a karşı sahne alacak.

Çok ters geliyor...

Ev sahibi ekibin, son dönemde Beşiktaş’a karşı istatistiklere baktığımızda dikkat çekici bir başarısı var. Gaziantepspor’u deplasmanda en son 2008-2009 sezonunun 21. haftasında 3-0 mağlup eden Beşiktaş, ardından Kamil Ocak’ta oynadığı 4 maçta 3 puan kazanamadı. Bu karşılaşmalardan 2 yenilgi, 2 beraberlikle ayrılan Siyah-Beyazlılar, ayrıca rakibine karşı son 9 maçta sadece 2 galibiyet aldı. Sezonun ilk devresinde mücadeleyi Beşiktaş, sahasında 2-0 kazanmıştı.

Aslıhan Çil

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ


GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas,Şenol, Medunjanin, Binya, Kemal, Turgut, Bekir , Traore, Stankevicius, Mustafa, Cenk

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar,Franco, Dany, Motta, Gökhan, Atiba, Fernandes, Oğuzhan, Olcay, Almeida

STAT: Kamil Ocak

SAAT: 20.00

YAYIN: Lig TV

HAKEM: M.Kamil Abitoğlu

CANLI MAÇ MERKEZİ

İKİ TAKIMIN ARALARINDAKİ SON 10 MAÇIN İSTATİSTİKLERİ


İKİ TAKIMIN SON 10 MAÇ İSTATİSTİKLERİ


İKİ TAKIMIN SAKAT VE CEZALILARI


İKİ TAKIMIN İDDAA ORANLARI

YORUM YAZ