MENÜ

İlkay, en iyi 11'ini seçti! Mesut Özil'e kadroda yer vermedi

İngiliz devi Manchester City'de son aylarda harikalar yaratan ve attığı gollerle adından söz ettiren İlkay Gündoğan, birlikte oynadığı en iyi 11'i seçti. Türk asıllı Alman futbolcunun Almanya Milli Takımı'ndan takım arkadaşı Mesut Özil'e yer vermemesi dikkat çekti.

İlkay, en iyi 11'ini seçti! Mesut Özil'e kadroda yer vermedi

Manchester City'in son maçlarda attığı gollerle adından söz ettiren ve Premier Lig'de şubat ayının en değerli futbolcusu seçilen İlkay Gündoğan, birlikte oynadığı en iyi 11'i açıkladı.

Haberin Devamı

Borussia Dortmund, Manchester City ve Alman Milli Takımı'ndaki takım arkadaşlarından oluşan 11'de 30 yaşındaki futbolcunun bazı isimlere yer vermemesi dikkat çekti. İlkay, kalede 2014 yılında Almanya ile Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan Manuel Neuer yerine Dortmund'dan takım arkadaşı Roman Weidenfeller'i tercih etti.

Mesut ve Sterling kadroda yok

Vincent Kompany, Silva, Sane ve Kevin De Bruyne olmak üzere Manchester City'den 4 oyuncuyu seçen İlkay Gündoğan, Sergia Aguero ve Raheem Sterling'e yer vermedi. Öte yandan İlkay'ın Alman Milli Takımı'ndan arkadaşı Mesut Özil'e de yer vermemesi dikkat çekti. İngiliz basınından The Sun da Mesut Özil detayını haberine taşıdı.

İşte İlkay Gündoğan'ın ilk 11'i;

Haberin Devamı

İlkay, en iyi 11ini seçti Mesut Özile kadroda yer vermedi

(Fotoğraf görseli The Sun'dan alınmıştır)

YORUM YAZ