MENÜ

İlk idmanına çıktı

Bordo-Mavililer'in yeni transferi Bourceanu, önceki gece ülkesinden döndü. Dün sabah takımla ilk kez çalışan Rumen oyuncu, çalışkanlığıyla dikkat çekti.

İlk idmanına çıktı

Trabzonspor’un Ocak ayındaki en büyük sürprizi olan Alexandru Bourceanu, Bordo-Mavililer’le sözleşme imzaladıktan sonra özel eşyalarını toplamak için ülkesine gitmişti. Rumen futbolcu, önceki gece Trabzon’a döndü. Yeni takımıyla ilk antrenmanına ise dün sabah çıktı. Bourceanu, idmandan önce takım arkadaşlarıyla ve teknik
heyetle tanıştı. Bamba, Colman ve Malouda’nın yer almadığı antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. İdmanda Bourceanu, çalışkanlığı ve hırsıyla dikkat çekti. 28 yaşındaki oyuncunun yeni takım arkadaşlarıyla çabuk kaynaşması, teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Akçay’dan özel toplandı

Mustafa Akçay, dün sabahki antrenmandan önce öğrencileriyle kısa süreli bir toplandı yaptı. Akhisar Belediye maçının kedileri açısından ne kadar önemli olduğunun altını çizen Akçay, futbolcularından bundan sonraki karşılaşmalarda çok daha fazla mücadele etmelerini istedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ