MENÜ

İlhan Özer: Tecrübesizlikten kaybettik

Deplasmanda Abalı Denizlispor’a 6-0 mağlup olan Kardemir Karabükspor’da Taknik Direktör İlhan Özer, “Tek sıkıntımız usta ayaklarının olmayışı, tecrübesizlik. Süper Lig’e yükselen Denizlispor’u tebrik ederim” dedi.

İlhan Özer: Tecrübesizlikten kaybettik

Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Denizlispor ile puansız Kardemir Karabükspor Denizli Atatürk Stadı’nda karşılaştı.

Haberin Devamı

Mücadele ev sahibi takımın 6-0’lık galibiyetiyle sona erdi, bu sonuçla Abalı Denizlispor Süper Lig’e çıkmayı garantiledi.

Mazın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İlhan Özer, Süper Lig’e yükselen Denizlispor’u tebrik etti. Karşılaşmada pozisyonları olduğunu ancak tecrübesizlikten kaybettiklerini ifade eden Özer, “Öncelikle Denizlispor’u tebrik ediyoruz, şampiyon oldular. Yücel hocamı da tebrik ediyorum. Aynı zamanda Yücel hocam Karabük’te görev yaptığımızda çok değer verdiğim saydığım bir hocamız. Süper Lig’de bundan sonra yolları açık olsun. Sahanın içine gelecek olursak, erken bir gol yedik ama buna rağmen maç 1-0’ken net bir pozisyonumuz var. Kaleci ile karşı karşıya, penaltı pozisyonu da olabilir, burada zaten olayımız koptu. Zaten bizim genç arkadaşlar, tecrübesiz arkadaşlar. Bugün farklı bir sonuç aldılar ama bütün gayreti ile ellerinden gelen her şeyi yaptılar, pozisyon da var. Tek sıkıntımız usta ayaklarının olmayışı, tecrübesizlik. Bu nokta da Denizlispor’u tekrar tebrik ederim” dedi.

YORUM YAZ