MENÜ

"İlham kaynağım" dediği Mesut Özil'i gördü uzun süre kendisine gelemedi

Sosyal projelerde sık sık yer alan İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal bu kez minik bir Arsenal taraftarının gönlünü fethetti. Mesut Özil'in Arsenal takımının en iyisi olduğunu düşünen minik taraftar karşılaştığı sürprizle büyük sevinç yaşadı.

Arsenal, takıma gönül veren miniklere unutamayacakları anlar yaşatmaya devam ediyor. Yaptıkları sosyal projelerle birçok insanın kalbine dokunan Arsenal, bu kez Mesut Özil hayranı olan minik taraftara yaşattığı büyük sürprizle gönülleri fethetti.

Haberin Devamı

Arsenal'la ilgili en çok sevdiği şeyin ne olduğu sorulan Kyan isimli minik taraftar, "Oyun tarzlarını ve bir şekilde sabırlı kalmalarını beğeniyorum. Ancak en çok sevdiğim şey oyuncular. Hepsi inanılmaz" yanıtını verdi.

Arsenal forması giyen Mesut Özil'in favori futbolcusu olduğunu söyleyen Kyan, "Mesut Özil olmalı. O kadar soğukkanlı bir oyuncu ki.. Defansta oynamama rağmen benim için her zaman ilham kaynağı olmuştu" ifadelerini kullandı.

Mesut Özil'le tanışacak olsa ne hissedeceği konusunda konuşan minik taraftar, "Günlerce unutamazdım" yanıtını verdi ve arkasında Mesut Özil'i görünce uzun süre kendisine gelemedi. İşte görülmeye değer o anlar...

YORUM YAZ