MENÜ

"İki transfer isteyeceğim"

Teknik direktör Kocaman, Bilkent Üniversitesi'ndeki panelde devre arası operasyonunun ipuçlarını verdi: “Yönetimden iki nokta transfer isteyeceğim. Bu oyuncular yabancı olacak”

"İki transfer isteyeceğim"

Teknik direktör Aykut Kocaman ‘Bilkentli Fenerbahçeliler’ tarafından organize edilen panelde, ligin devre arasında yapmayı düşündüğü operasyonla ilgili mesajlar verdi. Kocaman, Bilkent Üniversitesi’nde gazetecilerin alınmadığı sohbette, “Devre arasında yönetimden iki tane nokta transfer isteyeceğim. Bunlar yerli olmayacak, çünkü yerli oyuncu şu an yok ve bize pahalıya mal olur. Bu transferler yabancı olacak” ifadesini kullandı. Kocaman’ın, ‘Nokta transfer’ sözleriyle savunmanın göbeği, orta saha ve forveti işaret ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Sambacılar ve Güiza
Hocaları tarafından bir süre önce ciddi şekilde uyarılan üç Brezilyalı; Bilica, Andre Santos ve Baroni’nin yanı sıra Daniel Güiza’nın da topun ağzında olduğu yorumları yapıldı. Devre arasında bu dört oyuncudan ikisinin gönderilerek, iki yeni yabancıyla takımın takviye edilmesi de neredeyse kesinleşti. Kocaman bu önemli açıklamaları sonrası Fenerbahçe kariyeri ve gündemdeki konularla ilgili mesajlar verdi. “Benim zirvem Fenerbahçe ve burada kalacağım” diyen Fener’in hocası kulüpte yapmak istediklerini şu şekilde özetledi: “Barcelona ve Real Madrid’i çok beğeniyorum. Ayağa top oynuyorlar. Ama dikkat ederseniz, o iki takım da geleceğe yatırım yapıyor ve genç oyunculara değer veriyorlar. Biz de bunu yapıyoruz. Başarıyı yıldız alarak değil, Fenerbahçemiz’in yıldızını parlatarak elde etmeliyiz...”

Haberin Devamı

Elmander iddiası
Öte yandan İngiliz The Mirror gazetesi, Bolton’un 29 yaşındaki forveti Johan Elmander’in Fenerbahçe tarafından istendiğini yazdı. Habere göre, Fenerbahçe devre arasında yaklaşık 3 milyon Pound’a (Yaklaşık 6.5 milyon TL) İsveçli forveti kadrosuna katmak için nabız yokluyor. Elmander’in sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ