MENÜ

Igor Kokoskov: Milano, EuroLeague'de sezonun en iyi takımlarından biri

Turkish Airlines EuroLeague'in 27. maç döneminde deplasmanda AX Armani Exchange Milan ile karşı karşıya gelecek temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Igor Kokoskov, rakiplerinin EuroLeague'de bu sezonun en iyi takımlarından biri konumunda olduğunu belirtti.

Igor Kokoskov: Milano, EuroLeague'de sezonun en iyi takımlarından biri

Turkish Airlines EuroLeague'in 27. maç döneminde temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, deplasmanda AX Armani Exchange Olimpia Milan ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Igor Kokoskov, açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Rakipleri Olimpia Milano'nun bu sezon EuroLeague'deki en iyi takımlardan biri olduğunu belirten Kokoskov, "Milano’yu deplasmanda mağlup edebilmek için en iyi oyunumuzu sergilememiz gerektiğini biliyoruz. Milano, EuroLeague’de bu sezonun en iyi takımlarından biri. Çok istikrarlılar, çok yetenekliler ve oldukça iyi basketbol oynuyorlar. Rakibimiz kesinlikle bu sezonun şampiyonluk adaylarından biri ve onlara büyük saygı duyuyoruz. Bizi İstanbul’da mağlup etmeyi başarmışlardı. Milano’nun çok tecrübeli, birçok koza sahip bir kadrosu var ve nasıl oynamaları gerektiğini biliyorlar. Önümüzde zorlu bir fikstür var. Buna ve Milano karşılaşmasına hazır olmalıyız. Her maçın büyük önem taşıdığının farkına varmalıyız" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ