MENÜ

Igor Kokoskov: Kesinlikle çok iyi mücadele etmeliyiz

Turkish Airlines EuroLeague'in 28. maç döneminde deplasmanda Fransız ekibi LDLC ASVEL'e konuk olacak temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun koçu Igor Kokoskov, rakiplerine büyük saygı duyduklarını ve çok iyi mücadele etmeleri gerektiğini belirtti.

Igor Kokoskov: Kesinlikle çok iyi mücadele etmeliyiz

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, 28. maç döneminde deplasmanda Fransız ekibi LDLC ASVEL'e konuk olacak. Karşılaşma öncesi Fenerbahçe'nin başantrenörü Igor Kokoskov, açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Rakiplerine büyük saygı duyduklarını ve çok iyi mücadele etmeleri gerektiğini belirten Kokoskov, "ASVEL çok iyi basketbol oynayan bir takım. Özellikle son yedi maçlarında altı galibiyet almış olmaları bunu kanıtlıyor. Çok atletik ve özgüvenli bir ekip. Genç bir kadro ve derin bir rotasyona sahipler. Onların enerjisine ve fizik güçlerine cevap verebilmemiz gerekiyor. Kesinlikle çok iyi mücadele etmeliyiz. Son dönemde üç sayı çizgisinin gerisinden çok iyi hücum ediyorlar ve buna da çözüm üretmeliyiz. Rakibimize büyük saygı duyuyoruz ve bu karşılaşmanın çok zorlu bir sınav olacağının bilincindeyiz" dedi.

YORUM YAZ