MENÜ

İğne mi? Ameliyat mı?

Omuzundaki sorun nedeniyle sezonu kapatması gündemde olan Gökhan Gönül hakkındaki kesin karar, bugün Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Taşer tarafından verilecek.

İğne mi? Ameliyat mı?

Bir yıldır büyük fedakarlıklar yaparak oynayan ve birçok maça iğne olarak çıkan Gökhan Gönül’ün vücudu sonunda dayanamadı. Neredeyse vücudunda sağlam yer kalmayan yıldız oyuncuya en son darbeyi omuzu vurdu. Omuz tendonundaki sorun nedeniyle sezonu kapatması gündemde olan Gökhan Gönül, bugün Sağlık Kurulu Başkanı Profesör Doktor Ömer Taşer tarafından bir dizi kontrol ve testten geçirilecek. Kontrol sonucuna göre, başarılı savunma oyuncusunun ameliyat masasına yatması ya da iğneyle oynamasına karar verilecek. İğneyle sahaya çıkmanın, Gökhan’ın kariyerini tehlikeye sokmasından endişe edildiği belirlendi. Bir olasılık da, yıldız futbolcunun önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş derbisine kadar dinlendirilip, sahaya sürülmesi, ardından ameliyat masasına yatması. Gökhan gibi teknik direktör Daum da, Taşer’in bugün yapacağı kontrole odaklanmış durumda.

3 futbolcu ameliyat olacak
Gökhan Gönül’ün yanı sıra, iki futbolcu daha, sezon sonunda ameliyat masasına yatacak. Özer Hurmacı, hem Gökhan gibi omuzundan ameliyat olacak hem de ayağındaki platini aldıracak. Uzun zamandır topuğundan ağrı yaşayan Güiza da, Dünya Kupası Finalleri için İspanya Milli Takımı’na çağrılırsa şampiyona sonrası, çağrılmazsa, sezon bitiminde bıçak altına yatacak.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ