MENÜ

'İdolüm Carlos Tevez'

Aslan'ın 'Yeni Messi' lakaplı Arjantinli oyuncusu Lucas Ontivero, “Benim idolüm kesinlikle Carlos Tevez. Arjantin'de yetiştiğim yerde herkesin idolü Tevez'dir” dedi

'İdolüm Carlos Tevez'

Tokatspor maçında ortaya koyduğu futbolla taraftarı büyüleyen ve gelecek için ümit veren Lucas Ontivero, GSTV’ye açıklamalarda bulundu. Galatasaray’da tecrübeli futbolcularla yan yana oynayacak olmanın kendisi için büyük bir şans olduğunu kaydeden Arjantinli, “Sneijder ve Drogba gibi oyuncular futbol dünyasında birer fenomen. Onların yanında çalışma imkanım var, o yüzden çok mutluyum” diye konuştu. Takım arkadaşlarının kendisini çok iyi karşıladığını ifade eden genç futbolcu, “Galatasaray ile ilk maçıma çıktım. Takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Beni çok iyi karşıladılar, hiçbir zorluk çekmedim. Kendimi evimde gibi hissediyorum” dedi.

‘Oyun stilimi gördünüz’

Tevez’i örnek aldığını belirten 19 yaşındaki futbolcu, “Benim idolüm kesinlikle Tevez. Arjantin’de yetiştiğim yerde herkesin idolü Tevez’dir. Benim de çocukluğumdan bu yana idolüm kendisidir” yorumunda bulundu. Kaleye yakın oynamayı ve gol atmayı seven bir oyuncu olduğunu ifade eden Ontivero, Tokat maçında yaşadığı sakatlığın ciddi olmadığını belirterek şöyle konuştu: “Oyun stilimle ilgili Tokatspor maçında biraz fikir sahibi olmuşsunuzdur. Kaleye yakın oynamayı ve gol atmayı seven bir oyuncuyum. Son maçta küçük bir sakatlığım oldu. Bir aydır futbol oynamıyordum, yorgunluktan kaynaklanan bir adale sakatlığı ama çok önemli değil.”

LUCAS ONTİVERO İSTATİSTİKLERİ


CARLOS TEVEZ İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ