MENÜ

Üçlü Kombineyi Yaptı, Büyük Kazandı

Bir Misli.com üyesi 3 maçlık kombine yaparak büyük orandan kazandı. Pazartesi ve Salı günlerini kapsayan 3 maçlık kupon, 40.29 oranla 1.000 TL’ye 36.910 TL kazandırdı.

Üçlü Kombineyi Yaptı, Büyük Kazandı

Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nin olduğu haftada bir üye kuponuna Belarus – Kosova, Kuzey İrlanda – Kazakistan ve hazırlık maçı bülteninde Salı günü oynanan Cezayir – Tunus karşılaşmasını kuponuna eklemişti.

Haberin Devamı

Belarus – Kosova mücadelesi sürpriz bir sonuçla bitti. Kosova rakibine göre daha favori konumda gözüküyordu ancak Belarus, 73 ve 75. dakikada bulduğu gollerle sahadan 2-1’lik skorla galip ayrıldı.

Kuzey İrlanda – Kazakistan karşılaşmasına baktığımızda ise maç boyu sert bir oyun izledik. İki ekibinde temkinli oyunu maçın seyir zevkini düşürmüştü. Kuzey İrlanda rakibine göre bir nebze olsun daha baskın oynamaya çalışan taraftı. Dakikalar 88’i gösterdiğinde sahneye Kazak Abat Ayımbetov çıktı kendi çabası ve ısrarıyla rakip fileleri havalandırmayı başardı. Kazakistan Ayımbetov’un attığı golle sahadan 3 puanla ayrılırken, Misli.com üyesinin kuponu artık hazırlık karşılaşması olan Cezayir – Tunus mücadelesinin sonucuna kalmıştı.

Haberin Devamı

Cezayir – Tunus karşılaşmasının oranlarına bakıldığında karşılıklı gol ihtimali oldukça düşük bir karşılaşmaydı. Cezayir rakibi Tunus’a göre daha güçlü ve iddialı bir kadroya sahip olmasına rağmen, Tunus karşılaşmadaki ilk golü dakika 13’te Montassar Talbi’nin golüyle 0-1 öne geçti. Dakikalar 38’i gösterdiğinde penaltı noktasında topun başına İngiltere ve Şampiyonlar Ligi’nde sezona damgasını vuran Riyad Mahrez geldi. Yıldız oyuncu penaltı vuruşunda hata yapmadı ve maçta eşitliği sağladı. İlk yarıda gelen karşılıklı gollerin ardından, Misli.com üyesi 36.910 TL’nin sahibi oldu.

Misli.com’un ‘’Süper Oran’’ farkıyla kazanmak için sende kuponunu yap. Misli.com’un üyelerine sunduğu bu benzersiz kampanyadan faydalanma fırsatını kaçırma.

DAHA YÜKSEK ORANLARIN ADRESİ misli.com

Üçlü Kombineyi Yaptı, Büyük Kazandı

YORUM YAZ