MENÜ

Trabzonspor - Adana Demirspor maçı iddaa oranları

Başkanı ve teknik direktörü istifa eden Trabzonspor, son haftalarda kolay kolay yenilgi yüzü görmeyen Adana Demirspor'u Akyazı'da konuk ederken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.

Trabzonspor - Adana Demirspor maçı iddaa oranları

Trabzonspor'da Ümraniyespor maçı öncesi başkan Ahmet Ağaoğlu, 2-1'lik yenilgi sonrası da TD Abdullah Avcı istifa etti. Bordo-mavilileri Adana Demirspor maçına yardımcı antrenör Orhan Ak hazırladı; takımda 5 eksik var. Naci Ünüvar (kırmızı kart) cezalı. Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Stefano Denswil ve Dorukhan Toköz sakat. Gaziantep FK'dan kiralanan kanat oyuncusu Lazar Markovic ilk kez forma giyecek. Hücum merkezinde Maxi Gomez olacak. Markovic'in ters kanadında Edin Vişça görev yapacak. Orhan Ak'ın savunmanın solunda Jens Stryger Larsen'e, orta alanda "Siopis & Doğucan" ikilisine görev vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR - ADANA DEMİRSPOR MAÇI İDDAA ORANLARI!

Trabzonspor - Adana Demirspor maçı iddaa oranları

Son 6 lig maçında yenilgisi olmayan Adana Demirspor'da ise önemli bir eksik bulunmuyor. Gökhan Töre takımdan ayrıldı. Orta alana Jorge Morel ve Furkan Soyalp takviyeleri (kiralık) yapıldı. Sakatlığını atlatan Fredrik Gulbrandsen deplasman kafilesinde yer aldı. Son antrenmanlarda takımla birlikte çalışan Henry Onyekuru'nun durumu maç saati netleşecek. TD Vincenzo Montella stoperde "Mert Çetin & Semih Güler" ikilisini tercih edecek. Beklerde Jonas Svensson (sağ) ve Kevin Rodrigues'i (sol) izleyeceğiz. Gole en yakın bölgede Younes Belhanda ve Emre Akbaba olacak.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Trabzonspor'un ligdeki son 4 maçı "2-3 GOL" aralığında sonuçlandı.

Haberin Devamı

- Adana Demirspor'un deplasmanda oynadığı son 3 lig maçında "karşılıklı gol" izledik.

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç ve Süper Oran seçenekleriyle iddaa bülteninde yer alan bu karşılaşmayı kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "2.5 ÜST" oldu! %24'lük kesim taraf bahsini bir kenara bırakıp gollere yönelmiş ve karşılaşmada en az 3 gol izleyeceğimizi düşünüyor... %11'lik kesim ise "Adana Demirspor kazanır" tercihini kuponlarına eklemiş ve deplasman ekibinden Trabzon'da 3 puan bekliyor.

MİSLİ.COM YORUMCUSU CENGİZ İZMİTLİ’NİN TERCİHİ

Önce başkanı sonra TD'si istifa eden Trabzonspor, büyük bir bilinmezlikte. Bakasetas ve Trezeguet gibi değerli parçalar da sakat. Ligdeki son 4 maçın 3'ünü kaybettiler, 6. sıraya kadar gerilediler... Son 6 lig maçında yenilgisi olmayan Adana Demirspor'da ise sakatlığını atlatan Onyekuru'nun durumu maç saati netleşecek. Orta sahaya Jorge Morel ve Furkan Soyalp takviyeleri yaptılar. Gökhan Töre takımdan ayrıldı. Gulbrandsen'in de yakın gelecekte Norveç'e dönmesi bekleniyor... Arka arkaya gelen başarısız sonuçlar, Avrupa'ya veda derken Trabzonspor bir anda hedefsiz kaldı. Elde sadece kupa var, ligde üst sıralara tırmanmak kolay olmayacak. Hedefsizlik oyuncuların üzerindeki baskıyı da azaltmıştır. Bundan sonra daha keyifli maçlar izleriz. Adana Demirspor da zaten buna oldukça yatkın bir takım. "Karşılıklı gol" ideal.

YORUM YAZ