MENÜ

Sivasspor - Fiorentina maçı iddaa oranları

Sivasspor, İtalya'da 1-0 kaybettiği Konferans Ligi Son 16 turu eşleşmesinin rövanşında, Fiorentina'yı 4 Eylül Stadı'nda konuk ederken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.

Sivasspor - Fiorentina maçı iddaa oranları

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 2 maçı kaybeden ve düşme hattının hemen üzerinde yer alan Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 turu ilk maçında Artemio Franchi'de de Fiorentina'ya 1-0 yenilmişti. Yiğidolar'da sakatlığı süren Robin Yalçın ve Caner Osmanpaşa ile kırmızı kart cezalısı Max Gradel kadroda yer alamayacak. Stoperde "Dimitrios Goutas & Aaron Appindangoye" ikilisini izleyeceğiz. Orta sahanın merkezinde "Isaac Cofie, Charilaos Charisis & Hakan Arslan" üçlüsü olacak. Gradel'in yokluğunda hücumda Samu Saiz ve Mustapha Yatabare'ye çok iş düşecek. TD Rıza Çalımbay; “Kazanmak için her şeyi yapacağız...” dedi.

Haberin Devamı

SİVASSPOR - FIORENTINA MAÇI İDDAA ORANLARI

Sivasspor - Fiorentina maçı iddaa oranları

İtalya Serie A'daki son 3 maçında firesi olmayan Fiorentina'da ise sakatlığı bulunan Aleksa Terzic ve Ricardo Sottil ile cezalı (sarı kart) Cristiano Biraghi dışında göze çarpan bir eksik yok. İlk maça kıyasla Biraghi yerine stoperde Nikola Milenkovic göreceğiz. Son lig maçında hiç süre almayan Giacomo Bonaventura, kenardan gelen Luka Jovic ve Nicolas Gonzalez, Sivasspor'a karşı ilk 11'deki yerlerini alacaktır. Jovic ve Gonzalez'e hücumda Jonathan Ikone eşlik edecek. Orta alanda Bonaventura'nın yanında Sofyan Amrabat ve Alfred Duncan olacak. TD Vincenzo Italiano; “Turu geçmek ve daha da ileri gitmek istiyoruz. Kariyerim için önemli bir maç...” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Sivasspor'un oynadığı son 14 resmi maçın 12'si "2.5 ÜST" bitti.

- Fiorentina deplasmanda oynadığı son 3 resmi maçı gol yemeden kazandı!

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç ve Süper Oran seçenekleriyle iddaa bülteninde yer alan bu karşılaşmayı kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Fiorentina kazanır" oldu! %50'lik rövanşta da (90 dakika içinde) İtalyan ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor... %8'lik kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına eklemiş ve karşılaşmada (90 dakika içinde) en az 3 gol çıkmasını bekliyor.

YORUM YAZ