MENÜ

Misli'den günün süpür tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de hafta sonu bülteninin heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli'den günün süpür tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de hafta sonu bülteninin heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Haberin Devamı

Türkiye – Letonya: İlk Yarı 1.5 Üst

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Avrupa Şampiyonası Elemeleri karşılaşması Türkiye – Letonya mücadelesinde Misli yazarı Esat Soydabircan, ilk yarıda en az 2 gol olabileceğini düşünüyor.

Misliden günün süpür tercihleri

Misli Yazarı Esat Soydabircan’ın Yorumu

Ay-Yıldızlılarımız, Hırvatistan deplasmanında 1-0 kazanarak büyük moral buldu. Vincenzo Montella yönetiminde ilk galibiyetimizi elde ettik. Akıllı ve doğru bir oyun planımız vardı. Milli Takımımıza uğurlu gelen Konya'da Letonya'yı ağırlayacağız. Rakibimiz grubun en zayıf halkası konumunda. Son maçta Ermenistan'ı yenmeleri bir ölçü değil. Stoperleri Marcis Oss cezalı duruma düştü. Letonya'yı devirmemiz durumunda EURO2024 biletini cebimize koyuyoruz. Tribünde ve sahada coşkulu bir maç bekliyorum. Yine akıllı ve doğru planla oynarız. İki takım arasında oynanan son 9 karşılaşmanın 8'inde fileler karşılıklı havalandı. Etkili bir maç başlangıcı bekliyorum. İlk yarıda en az iki gol görürüz.

Haberin Devamı

Galler – Hırvatistan: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Avrupa Şampiyonası Elemeleri mücadelesinde Misli yazarı Safa Can Konuksever, konuk ekibin galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Hırvatistan, Türkiye yenilgisiyle tam anlamıyla şok yaşadı. Sadece skor olarak değil, oyun anlamında da kaybettiler. Ve bu mağlubiyet, Zlatko Dalic ve öğrencileri için Galler maçını adeta final haline getirdi. Ev sahibi de ilk 2 iddiası için kazanmak zorunda. Hırvatistan'ın üst üste 2 maç kaybedeceğini düşünmüyorum. Galler karşısında çok daha motive ve disiplinli oynayacaklardır. Konuk takımın galibiyetine verilen oran da cazip duruyor. Bu karşılaşmada Hırvatistan'ın galibiyeti denenir.

Norveç – İspanya: Toplam Gol 2-3

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Avrupa Şampiyonası Elemeleri karşılaşması Norveç – İspanya mücadelesinde Misli editörü Sezer Kenar, tercihini toplam 2-3 gol seçeneğinden yana kullanıyor.

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

Özellikle Norveç adına ölüm kalım maçı. 1 puan bile şu andaki durumda onlar için yeterli olmayabilir. Güney Kıbrıs engelini beklendiği gibi rahat aştılar. Konuk ekip İspanya da İskoçya karşısında net bir galibiyet aldı. Aradıkları goller geç gelse de oyun olarak çok üstünlerdi. İskoçya ve Norveç’ten bir maç eksik durumda olmaları da onlar adına avantaj. Son 2 maçları Gürcistan ve Güney Kıbrıs ile olacak. Buradan alınacak 1 puan bile onları üzmez. Dengeli bir maç olacaktır goller çıkacağını düşünüyorum. Orta skora yakınım. Gruptaki ilk maç gibi 2-3 gol aralığında bir maç bekliyorum.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

 

YORUM YAZ