MENÜ

Misli'den günün Süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli'den günün Süper tercihleri

Liverpool – Newcastle United: Maç Sonucu 1 (1.26 yerine 1.28)                                               

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Liverpool – Newcastle United karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, ev sahibi ekibin sahadan 3 puanla ayrılacağı görüşünde.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Liverpool yeni yılın ilk gününde son dönemde beklenen performansın uzağında kalan Newcastle United’ı konuk edecek. Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Newcastle ligde de son 5 maçta 4 yenilgi ve 1 galibiyet aldı. Özellikle Luton Town ve Nottingham Forest yenilgileri ile dikkat çektiler bu dönemde. Diğer sakatlarla birlikte özellikle kaleci Pope ve Joelinton’un yokluğu takımın dengesini bozmuşa benziyor. Kaleci Pope bu maçta da yok. Joelinton’un durumu henüz net değil. Liverpool’da ise bu maç sonrası Salah Afrika Kupası, Endo da Asya Kupası’na gidecek. Lider Liverpool’un zorlansa da iç saha formunun da yardımıyla bir şekilde bu maçı kazanacağını düşünüyorum.

Sheffield Wednesday – Hull City: Maç Sonucu 2
(2.14 yerine 2.18)                       

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Sheffield Wednesday – Hull City karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik, konuk ekibin karşılaşmayı kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Ligde altıncı sırada bulunan Hull City için bu sezon en büyük hedef Play-off potasının içinde kalmak. Rakipleri son zamanlarda toparlamış gibi gözükse de hâlâ ligin en zayıf takımlarından biri. Evlerinde oldukları için avantajlılar ancak Hull City'nin bu maçı kazanmasının onlar adına çok önemli olduğunu düşündüğümüzde galibiyet alacak tarafın onlar olacağını düşünüyorum.

Blackburn Rovers - Rotherdam United: Maç Sonucu 1 (1.33 yerine 1.35)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Blackburn Rovers - Rotherdam United karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Son maçta Hull City deplasmanında kötü oynamasa da 3-2 yenilmekten kurtulamadı Blackburn. Rotherham ise evinde Sunderland’den 1 puan almayı başardı. Konuk ekibin bu sezon 25 maçta sadece 3 galibiyeti var ve 48 golle 24 takım içerisinde en çok gol yiyen ve en az puan toplayabilen takım konumundalar. Haftalar ilerledikçe playoff yarışı kızışıyor. Blackburn’ün puan kaybına tahammülü kalmadı. Bu maçta bir şekilde kazanacaklarını düşünüyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

YORUM YAZ