MENÜ

Misli'den günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli'den günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Haberin Devamı

Union Berlin - Köln: Maç Sonucu 1 (1.64 yerine 1.67)                       

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Union Berlin – Köln karşılaşmasında Misli yazarı Halil İbrahim Ağış, ev sahibi ekibin karşılaşmadan 3 puanla ayrılmasını bekliyor.

MİSLİ’DEN GÜNÜN SÜPER TERCİHLERİ

Misliden günün süper tercihleri

Misli Yazarı Halil İbrahim Ağış’ın Yorumu

Tarihinde ilk defa Şampiyonlar Liginde mücadele eden Union Berlin, ligde bir türlü istenilen futbolunu ortaya koyamadı. Küme düşme potasına giren ev sahibi ekibin artık Avrupa defterini kötü kapatarak çıkışa geçmekten başka bir şansı bulunmuyor. Ayrıca alınan kötü sonuçların ardından yeni hoca Bjelica'yla istenilen çıkışı yakalayamadı. Artık bu karşılaşmada taraftarı önünde baskılı bir futbolla maça başlayarak kazanmak isteyeceklerdir. Köln ise hafta sonu konuk olduğu Freibrug karşısında etkisiz kalınca mücadeleyi 2-0 kaybettiler. Rakibi gibi düşme potasını yakından hissetmeye başladı. Fakat bu sezon deplasmanda daha kazanamayan konuk ekip zorlu bir mücadeleye çıkıyor. Takıma baktığımızda kart cezası olan defanstan Chabot kadroda yer almıyor. Kadro olarak rakibine oranla daha tecrübeli bir takıma sahip olan Union Berlin, iç saha avantajıyla üstün bir futbol ortaya koyup mücadeleyi kazanmalarını bekliyorum.

Brest - Lorient: Maç Sonucu 1 (1.43 yerine 1.45)                                               

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Brest – Lorient karşılaşmasında Misli yazarı Kerim Can Özdal, ev sahibi ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ın Yorumu

Brest, Nantes deplasmanında 2-0 kazanıp son 5 haftadaki galibiyet sayısını 4'e yükseltti. Savunmada başarılılar, son 4 maçın 3'ünde gol yemediler. Lorient ise formsuz. Son maçta evlerinde Strasbourg'a karşı kazanmalarının zor olduğunu belirtmiştim ve 2-1 kaybettiler. Son 7 haftada 2 puan alabilen rakibine karşı formda Brest'e güveniyorum.

Bayern Münih – Anadolu Efes: Maç Sonucu 1 (1.32 yerine 1.34)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan Bayern Münih – Anadolu Efes karşılaşmasında Misli yazarı Fatih Saboviç’in tahmini ev sahibi ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağı yönünde.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Fatih Saboviç’in Yorumu

Temsilcimiz Anadolu Efes; Elijah Bryant, Tibor Pleiss, Rodrigue Beaubois, Ante Zizic, Will Clyburn, Derek Willis ve Erkan Yılmaz'ın sakatlıklarına rağmen elinden geleni yaparak koç Erdem Can yönetiminde dar rotasyonla direndi. Son dönemeçte Petkim, Panathinaikos, ALBA Berlin ve Fenerbahçe Beko'yu devirdiler ama takımın artık gücü azalmaya başladı. Yoğun tempo ve dar rotasyonun yorgunluğu, Maccabi ve Beşiktaş maçlarında yenilgiyle geri döndü. Bayern Münih deplasmanlarda yıkılmasına rağmen kendi evindeki karşılaşmalara farklı bir konsantrasyonla çıkabilen bir takım... Bonga, Booker, Edwards, Bolmaro ve Ibaka gibi yıldızlara sahipler... Eksik Anadolu Efes karşısında Alman temsilcisini bir adım önde görüyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

YORUM YAZ