MENÜ

Misli'den günün süper tercihleri!

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli'den günün süper tercihleri!

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük - İstanbulspor: Maç Sonucu 1 (1.46 yerine 1.50)                       

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Fatih Karagümrük - İstanbulspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, ev sahibi ekibin karşılaşmadan 3 puanla ayrılmasını bekliyor.

Misliden günün süper tercihleri

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

İki İstanbul ekibi Olimpiyat Stadı'nda kozlarını paylaşıyor. Fenerbahçe maçı öncesinde çıktığı 4 lig maçını kaybetmeyen ve bu süreçte 2 galibiyet, 2 beraberlik alan Karagümrük, üstelik de Trabzonspor ve Adana Demirspor gibi rakiplerle oynamasına rağmen çok iyi sinyaller vermişti. Geçen hafta Fenerbahçe'ye yenildiler ancak oyun olarak yine kötü değillerdi. İstanbulspor ise 4 maçlık kaybetme serisini Hatayspor galibiyetiyle noktaladı. Bu maçta ev sahibini daha önde görüyorum.

Reims – Strasbourg: Maç Sonucu 1 (1.54 yerine 1.58)                                               

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Reims – Strasbourg karşılaşmasında Misli yazarı Kerim Can Özdal, ev sahibi ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ın Yorumu

Reims, pek de alışık olmadığımız şekilde üst üste 2 maçı kaybettikten sonra Strasbourg'u ağırlıyor. Bu maçtan sonra da Nice'e konuk olacaklar. Bu zorlu fikstürdeki nispeten en kolay maçına çıkacak olan Reims, 6 haftadır kazanamayan rakibini yenebilir.

Chaves - Vizela: X-2 Çifte Şans (1.30 yerine 1.33)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Chaves - Vizela karşılaşmasında Misli editörü Faruk Nergiz’in tahmini deplasman ekibinin sahadan puan veya puanlarla ayrılacağı yönünde.

Misli Editörü Faruk Nergiz’in Yorumu

Chaves milli ara öncesi deplasmanda Portimonense’ye 2-1 mağlup olarak üst üste üçüncü yenilgisini aldı ve teknik direktör Moreno da onların kötü gidişatını durduramadı. Esas problem teknik direktörden ziyade kadro yapısındaydı. Hemen hemen alt ligden geldikleri kadro ile mücadele ettiler ve takımda tek fark yaratan isim olan Teixeira bu yaz gitti. Teknik direktör Campelos’u da tutamayınca bu sonuç kaçınılmaz oldu. Vizela ise Samu ve biraz da Nuno Moreira sayesinde düşme hattının üzerinde tutunmaya çalışıyor. Onlar da önemli isimlerini kaybetti ve yerini doldurmadı. Ev sahibine nazaran bir tık daha iyi durumdalar. Oyun olarak daha dengeli ve kompaktlar. Kötü oynuyorlar dersek haksızlık olur. Famalicao gibi ligin sert takımlarından birine karşı başa baş mücadele ettiler ve kupada Estrela’yı elediler. Chaves deplasmanında da şansları az değil.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

YORUM YAZ